Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ai nostri ca brazii, cu mucii pe piept, au aparat legile represiunii

Ai nostri ca brazii, cu mucii pe piept, au aparat legile represiunii

Autor:

Ati vazut, cum sa nu vedeti mitingul tefelistilor! Ai nostri ca brazii, cu mucii pe piept, au aparat legile represiunii. Farmaciile vor prospera.

 

Iti trebuie ceva inteligenta ca sa iesi in strada pentru Statul stalinist gandit de Monica Macovei. Exista multi, multi antipesediati pe care legile Monicai Macovei i-au facut sa-l voteze pe Tariceanu. Ma numar printre ei. Altii au stat acasa, in duminica alegerilor din 2016. Sau – ce oroare! – l-au votat pe Dragnea. Acest individ amfibiu si vascos trebuie sa dispara din politica, fiindca nu-i bun nici de paznic la baltoaca Belina. A daramat doua guverne puse chiar de el si tot n-a reusit sa modifice niste legi anticapitaliste. Un politician de clasa le-ar fi schimbat fara sa simta, fara sa miroasa, fara sa afle tefelistii. Lesin, o sa lesin, o sa ma stric de ras daca pe Dragnea il va trada si bucolica, bucalata Vasilica Viorica!

Ca sa nu mai existe controverse legate de cifre (30.000 sau 50.000 sau 60.000), va anunt ca prestigiosul curent tefelist a fost reprezentat pe strazi de sute de milioane. De euro. Datorii bancare. Am facut un sondaj mai bun decat alea pe care le rostogoleste celebrul Pieleanu. Niciun om cu bani din agenda telefonului meu nu s-a dus la miting. Dar baietii cu datorii erau toti, toti, toti acolo – gramada cere varf! Poate ca au participat si persoane cu situatie materiala buna, ca se gasesc destui excentrici in tara asta. Dar eu n-am aflat ca s-ar fi amestecat printre vociferanti si vreun afacerist adevarat, vreun domn care-si bate capul sa plateasca salarii. Din asa- zisa elita a business-ului erau in piete doar neomarxistii, doar directorasii (CEO) de la multinationale si camatarii, adica sefii de banci care isi numarau oamenii, fiindca ma sfiesc sa scriu ca isi supravegheau investitiile. Si atunci care-i “Ciuma Rosie”? Extramorocar, ce revelatie! Capitalistii tefelisti n-au bani. De fapt, au. Dar au de dat. Bancilor. Si mai au ceva. Tupeu pe baza de datorii. Ma, copii, fiti sinceri! Spuneti ca vreti sa plece PSD ca sa ciorditi voi – n-ar fi nimic nou pentru istorici – si atunci “va vom iubi”. Am citat din deplasatul ala de Liiceanu. Va inteleg, e mai bine sa fii la putere decat sa te hamaleasca multinationalele ca sa-ti platesti ratele bancare. Salariile trec si pe la voi sau le paseaza direct multinationalele catre banci? Si va rog frumos, nu mai comparati bagabonteala voastra ateista cu Piata Universitatii 1990, care a reprezentat ceva profund crestin. Manifestatia din ianuarie 2018 a fost un fel de deschidere pentru Parada Gay de la primavara.

Tare, tare de tot aia cu “Revolutia Generatiei noastre”! Revolutiile se fac ca sa schimbi o dictatura cu o democratie, o monarhie cu o republica si tot asa. Nu poti sa schimbi o democratie in care niste taranoi cupizi au castigat alegerile cu o alta democratie (oare e democratie?) in care sa ajunga la mormanele de bani niste securisti, niste oengisti si niste corporatisti pe care nu i-a votat nici Dracu’. “Revolutia generatiei noastre” – care revolutie? Voi faceti un Bumbesti – Livezeni fara munca, un Bumbesti- Livezeni speculativ, un Bumbesti – Livezeni de combinatie. Nasoala tinerete aveti! Seaca tinerete! O tinerete de plastic! Sfanta tinerete tefelista, de fapt sfanta mare nerusinare tefelista! O tinerete ca un ou din China. Facut fara contributia gainii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!