Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Adrian Sarbu n-avea catuse. Dar ce pantaloni galbeni avea!

Adrian Sarbu n-avea catuse. Dar ce pantaloni galbeni avea!

Autor:

Toata tara comenteaza niste poze cu arestatul preventiv Adrian Sarbu mergand pe strada fara catuse. Nu stiu si nu ma intereseaza daca-i bine, rau, legal sau educativ. Emisiunea „Romanii au talent” reprezinta un pericol public mai mare decat Sarbu gesticuland autoritar in fata unui politist ingaduitor. Creatorul Sarbu a umanizat Ministerul de Interne, dupa ce acelasi Fellini de bulau prostise poporul cu emisiunile pentru cantaciosii pe care ii chinuie talentul de a fi niste excelenti amatori.

 

Mie mi-au placut pantalonii lui Sarbu. Galbeni, foarte potriviti la Cannes, pe vremea asta. Din arest izbucneste trendul in moda. Izmene ca ale lui Sarbu vom vedea si de 1 Mai, la Mare. S-ar putea sa poarte asa ceva inspectorii ANAF, sositi incognito in cluburile din Mamaia. Va aparea un mos pornache din asta ca Sarbu, cu pantaloni galbeni si trei fufe, iar intuitivii chelneri vor sari pe el. „Gata, boss, vine sampania!”. Batranelul sex-machine le va carota iute elanul. „Nu, ma, baieti, ma, nu vine sampania! Vine duba! Opriti boxele alea infernale, ca va pun io o muzicoasa in pas cu timpurile: ninooooo, ninoooo!”. Se va goli clubul. Vor pleca instantaneu personalitatile patriei. Urat. Nu-i pacat de copilaria lui Irinel Columbeanu? Sunt convins ca avea pregatite doua suzete, ambalate intr-un sutien Victoria’s Secret si cu bacalaureatul picat en fanfare.

Pe bune, deja exageram, mirandu-ne ca se plimba arestatul Sarbu pe strada, in pantaloni galbeni si fara catuse. In materie de televizie, se poate mai mult. De 1 Mai, n-ar fi exclus sa se infatiseze si Dan Diaconescu pe Litoral, transmitand imagini exclusive din prima permisie a Marioarei Zavoranu.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!