Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Acnee si Marlon Brando

Acnee si Marlon Brando

Autor:

De fiecare data cand ma gandesc la urmatorul text imi propun sa scriu macar doua, trei fraze si despre Diaspora. O colosala prioritate – Diaspora. Si uit, stimati cititori, uit, nenorocitul care sunt uita! Azi nu voi mai uita.

 

Pana atunci, ma simt dator sa subliniez ca tinerii frumosi (in special Andreea Pora si Grigore Cartianu) si liberi (cei mai multi nu muncesc, fiindca i-au obstructionat Ciuma Rosie si Hidra Bolsevica) au dreptate. “Parlamentul e o rusine”, de cand a intrat USR acolo. “Pesedistii si ALDE vor sa dea legi pentru ei”. Tradatorii de tara vor sa dea legi pentru ei, in loc sa dea legi pentru corporatii, pentru Soros, pentru Securitate si pentru procurorul Portocala. Citez din Portocala, prins intr-o inregistrare, fiindca asta-i viata, binomistii se sifoneaza si intre ei. “L-am ars pe Stoalfa dupa zece ani. Pentru simplul motiv ca m-a injurat de mama. Si cand l-am prins, l-am paradit!” Da, l-a paradit! De asemenea oameni are nevoie Statul Multinational Tefelist. Binomistul Portocala poseda o memorie prodigioasa, de papagal Kakariki (“specie de papagali bagareti, care verifica tot ce gasesc si, din cauza curiozitatii lor excesive, sunt predispusi unor accidente”, potrivit www. zooland. ro), Portocala nu ramane dator, Portocala foloseste Romania ca pe o rezervatie Haules. Nu stiu cine-i Stoalfa, dar va dati seama ce paradeala iesea daca Stoalfa ii tragea binomistului si un upercut ? Hauuuuu, poate citeste Portocala textul asta! Cred ca ma va ierta, peste noua ani, cand s-o libera el. Sa se libereze de griji, am vrut sa scriu. Doamneeee, ce ma distreaza un reporter de la Romania TV! Grozav ziarist! Fuge dupa Portocala prin fata tribunalului si striga “Mirciulica, nu mai esti, ba, periculos, nu mai paradesti oameni?” As mai avea o curiozitate. Cu cine au tefelistele (n-am scris tefelizdele, deoarece nu suport complimentele gratuite) vise erotice? Cu paraditorii sau cu mascatii?

Laopaispe ca vine saispe, am facut o descoperire! La Realitatea TV. Il cheama Pavel Popescu, abia a implinit 30 de anisori, e deputat PNL, dar are loc lejer si la USR, isi rateaza destinul daca nu se muta la USR. Va rog sa-i cautati poza pe internet, fiindca merita sa ajunga celebru! Are un chip de medalie, mai exact de medaliat la toate olimpiadele de chimie. Era in studio, combatea, suferea, i se inflamasera obrajii, declama din inimioara, ii sareau revolta din acnee si smecheria din dioptrii. “Cu mafiotii te intelegi mai bine decat cu pesedistii, pentru ca unii mafioti au onoare.” Dududududum, dududududum, fata in fata Marlon Brando si Popescu, durul de cofetarie! Cand eram in liceu si aparea un elocvent ca Popescu, golanii (accentuez, golanii, nicidecum eu) il intrebau “auzi, Piscotel, tu ai vazut-o vreodata pe Neagra?” Intre timp, moda s-a schimbat, Neagra s-a tuns sau chiar a chelit.

Pfoaaaai, iar n-am bagat nimic despre Diaspora!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!