Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Poza Zilei » Poza Zilei

Poza Zilei

Autor:

viena poza zilei Poza ZileiPrea ne-am framantat ca a cantat Bursuc la Teatrul National. Uitati cum e la Opera din Viena.

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

8 comentarii to Poza Zilei

 1. Anonymous

  Ai bai nea redactorul, n-am nimic cu ei, ba chiar ma distreaza prin filme, da’ asta era pagina unde apareau femei bune..
  Sau cum era aia, o tempora, o moris..

 2. MARCU ANTON

  La opera din Viena presteaza muzical celebritatea Conchita Wurst in rochie cu decolteu pina la pelvis, si cu barba la vedere! Lumea rea zice pu l@ colturi ca ar avea shtremeleacu’ mai mare decit al celui de o tine de mina…

 3. katy

  comentariu la poza zilei. acolo la Viena sunt numai dezaxati, nu as vrea sa traiesc acolo. lasa-ne doamne asa cum suntetm noi acum.

 4. Zorel

  Dizgratios, teribil de dizgratios, Concita. Cu barba si in rochie nici macar de seara ca nu e neagra, cu un decolteu exagerat in care i se vede parul pe piept…Am impresia ca se plimba Lucifer pe covor rosu. Dar tot e bine ca nu a venit in mini.

 5. Zorel

  Stii ca daca intram eu in blugi nu ma lasau.

  • Anonymous

   Lol, da, iti luai si bataie.

   • Zorel

    Ma dadeau sangerand si la radio AustriaFM-Un roman in blugi a vrut sa sparga cordonul de securitate a operi din Viena, dar a fost imediat culcat la pamant si incatusat el va fi imediat extradat. Se pare din sursele noastre ca vroia sa intre fraudulos fara o tinuta corespunzatoare pentru a denatura eticheta sociala din lipsa de bun simt specific. Romanul a fost predat autoritatilor pentru intocmirea formalitatilor diplomatice.

 6. Zorel

  La noi in bloc se spune la chestia asta-Moartea puli.Adica e gata treaba.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!