Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Poza Zilei » La loc comanda!

La loc comanda!

Autor:

poza zilei4 La loc comanda!Rasturnare de situatie in cazul divortului OANEI ROMAN de MARIUS ELISEI. Dezvaluire de ultim moment: ”Nu o vor face, cine-i mai ia?!”

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

2 comentarii to La loc comanda!

  1. Stelian Platon

    Doamne, și câte silă provoacă arătarea slinoasă și libidinoasă pe nume Oana Roman. Dacă ta-su nu ar fi fost unul din celebrii criminali din decembrie 1989, omul fără gât și inimă Petre Roman, cine ar fi făcut vreo poză acestei fiice a lui care seamănă leit cu Piggy, purceaua din filmul desene animate produs de americani. NU doar că e proastă demnă a fi colegă de bancă cu curva cu bot la discreția amatorilor Elena Băsescu zis și -succesuri- dar (domnișoara o viață întreagă singură și insuportabilă), este încă nemetamorfozată, încă face parte din regnul dobitoacelor, numai că are grai articulat uneori. Puneți fotografia ei în față și vomați. Din asemenea părinți criminali ai națiunii, Dumnezeu a editat un chip de porc pe nume Oana Roman. Fie-i țărâna ca piatra de moară.

    Amin!

  2. Stelian Platon

    Domnișoara, (nici în urechi, să fim serioși)căruia î se prelinge untura de sub piele pe ochii cu strabism, are tupeul să ne rânjească pe gingiile roșii, ca un adevărat animal de pradă generat din criminalul României Petre Roman-Trădătorul și „falnicul” care a subminat economia României, vânzând și temelia a ceea ce a fost industria care ne asigura existența unei vieți decente.Oare nun s-a fabricat încă frânghia care se mulează pe ceea ce putea fi la el un gât? Trezește-te Românie…
    Lichidează-ți criminalii care te-au adus în plin ev mediu. Altă soluție nu există pentru judecarea acestor maidanezi care au sfâșiat orice posibilitate de trai pentru români, iar moartea lor, va înfricoșa pe urmașii proiectelor lor de distrugere și genocid, pe care le trăiți azi. Nu prin idei democratice îi vom pedepsi, și nici nu-i vom îndepărta. Numai moartea lor ne poate restitui cele 300.000 miliarde ascunse în buzunarele și conturile lor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!