Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Poza Zilei » Inca mai e vreme sa-ti alegi o baba!

Inca mai e vreme sa-ti alegi o baba!

Autor:

mihaela radulescu andreea marin Inca mai e vreme sa ti alegi o baba!Nu cunoastem alte pareri, dar opinia noastra e ca ridurile ANDREEI MARIN sunt mai pronuntate decat cele ale MIHAELEI RADULESCU.

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

1 Comentariu la Inca mai e vreme sa-ti alegi o baba!

 1. Magda

  Nu sunt de acord cu părerea voastră!
  Numai cine-i orb, NU vrea să vadă că-i taman INVERS: M.Rădulescu zici că-i vrăjitoare, doar mătura-i lipsește, chiar dacă și-a expus pepenii ăia umflați cu pompa și și-a lăsat pletele să-i curgă RĂURI, RĂURI cum numai în adolescență și prima tinerețe TE PRINDE, nu spre/la bătrânețe, ATENȚIE la mâinile ei, la cea în care ține microfonul, la sprâncenele evidențiate și prost arcuite care-i întregește tabloul de prim-vrăjitoare, alături de culoarea părului – în ciuda ondulării – care îi înăsprește trăsăturile și-i accentuează fața de vrăjitoare, spre deosebire de A.Marin care, fără breton și neondulată la păr și totuși negru (închis la culoare) o prinde ÎNCĂ bine!

  Răduleasca vrea să mai pară ceea ce numai este, iar A.Marin – spre deosebire de ea – este/pare feminină (chiar dacă joacă teatru, falsează, de când era în zilele ei bune, marea zână…) DOAR gâtul o trădează, spre deosebire de Răduleasca, avându-l gros (cred că e vorba de o boală, totuși…), cu pielea adunată la baza lui și cu o dungă evidențiată pe la mijloc.

  Răduleasca se menține și ea slabă, dar mâinile o trădează, gâtul (modul cum i se întind vertical pieile, venele atunci când vorbește) inclusiv fața toată!

  Ce le adună împreună? Sunt moldovence amândouă, au avut același bărbat și au dus-o bine odată AJUNSE în Capitală!
  În tinerețile lor, au arătat BINE amândouă, mai puțin Răduleasca (după mine) neavând pe ”vino-ncoace”, părând mai degrabă femeia-bărbat, un fel de hermafrodit!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!