Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Poza Zilei » Deschisa pentru PSD

Deschisa pentru PSD

Autor:

poza zilei20 Deschisa pentru PSDCam asta e raspunsul olimpicei Catalina Ponor la propunerea de a candida pe listele PSD la alegerile parlamentare.

 

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

3 comentarii to Deschisa pentru PSD

  1. BASINESCU,CHIORUL DE BEAT

    GRESIT.CA MAGARII.!!!ESTE DESCHIS PENTRU HOTII DE LELELISTI SI TALANISTI,TOTI INCASTRATI,PENTRU FURT DE ROMANIE,LA GHERLA SI JILAVA.HUO,GHERGHINA SI TAMBALAGIULUI HOT,ZBLAGA,CU ZABALUTA LA GURITA SI GUSULITA.TEMBELILOR, MANCATORI DE ZDRENTE SI OASE.

  2. BASINESCU,CHIORUL DE BEAT

    GRESIT.CA MAGARII.!!!ESTE DESCHIS PENTRU HOTII DE PELELISTI SI TALANISTI,TOTI INCARCERATI PENTRU FURT DE ROMANIE,LA GHERLA SI JILAVA.HUO,GHERGHINA SI TAMBALAGIULUI HOT,ZBLAGA,CU ZABALUTA LA GURITA SI GUSULITA.TEMBELILOR, MANCATORI DE ZDRENTE SI OASE.

  3. maria

    PSDul s-a timpit.Va dati seama ce legi o sa propuna.E ca si cum pe politicieni i-ai trimite sa evolueze la birna. Sa aduca si pe aia cu manele, pe Irina Loghi,etc. Nu se inteleege ca fiecare este bine sa faca ce stie mai bine.Au bagat-o sipe vinzatoarea aia de la aprozar si ati vazut ce a iesit cu fumatul. Pe tema asta o sa piarda la voturi cu carul. Cred ca si lui Dragnea asta i s-a tocit simtul politic. Nu mai intelege ce vrea majoritatea.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!