Chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o dilema: cum sa pregateasca racul si cum sa-i suga clestii. Ramas cu tic de la 1 Mai si Paste, Scarlatescu a decis sa incerce o noua reteta – sa-l puna pe gratar, langa mici si pastrama. Ce a iesit, e greu de imaginat! Insa, tinand cont de faptul ca chef Scarlatescu este exigent in bucatarie, se presupune ca racul a fost comestibil.
Scris de eNational
„Fir-as al racu’, te pun pe gratar!”
Ultimele știri
Accident cumplit în România: şoferul unui autobuz a lovit trei femei pe trecerea de pietoni!
Șoferul unui autobuz din Galați a a lovit trei femei care traversau pe trecere, una dintre acestea fiind preluată de ambulanță. Una dintre victime...
Românii care primesc 3.000 lei primă de Paşte în 2024. Vine şi o majorare de salariu de 1.200 lei
Data la care sărbătorim Paștele diferă de la an la an. Învierea Domnului este prăznuită de ortodocși în lua mai în 2024. Anul acesta...