AcasăPoliticaVaccinul, precum merluciul

Vaccinul, precum merluciul

Pe vremuri, orice tren ieșea din Gara de Nord trecea prin fața unei reclame imense, luminată, care ajunsese să fie mai cunoscută decât Ateneul sau Intercontinentalul ca reper pentru București. „Nicio masă fără pește”, erai avertizat de la distanță. Era epoca de glorie a pescuitului oceanic, iar dintre toți peștii cel mai glorios era merluciul.

Ani și ani de zile a tronat reclama, la vedere. În locul merluciului și-a făcut loc vaccinul. Greșesc, i-au făcut loc. Nu se vorbește decât despre Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Jonson, ca de niște merluciu. Nicio zi fără vaccin. Vrei să te vaccinezi? Ia Moderna. Nu vrei să te vaccinezi? Nu-i nimic, e dreptul tău, dar fă-ți vaccin. Vrei la cârciumă? Fă-ți vaccin și ai voie să intri. Nu vrei să bei un șpriț cu prietenii la un birt? Și ce dacă, fă-ți vaccin. Vaccinul e la liber, ca merluciul de pe vremuri. N-ai nimic în frigider, ia un merluciu. E prea scumpă ceafa de porc? Ia-ți un merluciu și se rezolvă. Nu ești programat pe nicăieri să te înțepi? Nicio problemă, îți bagă ăștia merluciul în braț stând în mașină.

A început maratonul vaccinării. Idioată exprimare. Băgați-vă mințile în cap, nu există decât un singur maraton recunoscut în lume. Cel la care se aleargă, cel de la olimpiade sau alte concursuri. Atletismul nu este pescuit oceanic. Ceea ce se întâmplă acum este merluciada. Nu poți fi sănătos, energic și protejat dacă nu îți faci și rapelul la merluciu. Apoi încă un merluciu la trei, la șase luni și ori de câte ori compania de pescuit constată că a rămas cu pește pe stoc. Ori de câte ori Iohannis cere să ne „merluciem” Sau „merlucim”, cum o fi mai în ton? Are și el niște obligații. Dacă refuzăm, îi încurcăm năvoadele, cred eu. Vrei să mergi pe Litoral? Hai cu pașaportul de merluciu și ai voie să porți masca pe plajă. Restricțiile nu se ridică, spune Cîțu, decât dacă ne luăm toți doza de merluciu. Parcă era voie să nu-ți faci vaccinul. Da, dar nicio masă fără pește. Nicio zi fără merluciu.

author avatar
Valentin Boeru
1.068 afisari

4 COMENTARII

  1. Cauta sa agate astia cat de multi prosti si idioti utili pot, singura faza tare in tot acest teatru zilnic prost e ca uita sa le zica ca odata bagat in vene serul experimental minune, deja au tras lozul ne-castigator, doar nu credeti ca Agenda 2030 are ca scop suprem fericirea omenirii ? 🙂 Ha ha ha, cand o sa inceapa sa cada ca mustele peste 4-5 ani cu miile zilnic, sa vezi atunci panica, ce este acum e ca o adiere de vant !! 🙂 Cine rezista sa nu se lase intepat o sa vada lucruri uimitoare pana prin 2030, tot ceea ce este scris in Cartea Apocalipsei se va adeveri, pacat ca cobaii astia s-au predat globalistilor fara lupta, ei uita ca numai Diavolul si mesagerii lui amageste si ameninta, dar macar o sa aiba un sejur placut si lung in Iad, merita rasplatiti pentru consecventa lor in prostie !! 🙂

  2. ACESTI PARLITI CE ISI ZIC GUVERNANTI CARE N-AU CONDUS IN VIATA LOR CEVA , HABAR N-AU DE MENTALITATEA ROMANULUI IN GENERAL ,N-AU PSIHOLOGI ,N-AU SOCIOLOGI CARE SA LE SPUNA : BAI HAHALERELOR ATI MINTIT ACEST POPOR 31 DE ANI !, ATI NENOROCIT ACEASTA TARA ,ATI LASAT PE DRUMURI 5 MILIOANE DE ROMANI !,ACUM VRETI SA VA CREADA CAREVA CA LE VRETI BINELE !!, ATI FACUT RECLAME DE TOT RASUL ;ATI FACUT O PROPAGANDA RIDICOLA !;SCOATETI IN FATA ORCE MAMELUC CARE VINE STEREOTIP CU ACEEASI GARGARA DESARTA; REACTIA ROMANULUI „CU CAT IL BATI LA CAP MAI MULT CU ATATA PE EL IL DOARE IN CUR DE CEEA CE VREI TU „.
    NU SUNTETI INSTARE SA INVATATI CEVA ;NU SUNTETI INSTARE SA ASCULTATI CE VOR OAMENII !!,DAR AVETI TUPEUL SA LE CERETI CU NESIMTIRE CE VRETI VOI !!.
    DACA SUNtEM LIBERI !,LASATI SA ALEGEM ,NU SUNTEM VITELE VOASTRE DE POVARA.

  3. Domnului Valentin Boeru. Chapeau!

    Merluciada de care vorbiti este probabil alimentata din pacate de mercantilismul oamenilor nostrii de „stat”. Nu stiu daca stiti dar in mod normal Pharma plateste pentru tot ceea ce se numeste teste clinice. In Montreal se plateste in jur de $5000 in functie de protocolul testarii.
    De curiozitate, aveti access la contractele si anexele incheiate de guvern cu Pharma? Probabil ca sunt multe conditii interesante publicate…

  4. Daca nu stiti in 1996 bahaia merluciu in Romania. Iubitii nostrii conducatori in frunte cu tovarasul catu nu au auzit de asa ceva din cauze obiective. Citu era la studii collegiale in Iowa unde se zice ca a reusit sa faca un master si un doctorat. In paranteza fie spus nu precizeaza nimeni daca masterul si doctoratul sunt la nivel pre sau postuniversitar. Pentru cei care nu stiu, exista 2 tipuri de doctorate Doctor in filosofie si Doctorat profesional. Oricum este o performanta pentru tanarul Catu care din loaza la liceu, cazator de examene de admitere la ASE a ajuns sa se bata cu toate tentatiiile intr-un college in care nu sunt cerute materii specifice pentru admitere, intr-un college unde drogurile circula nestanjenite, unde relatiile sexuale si prietenesti mai lungi de o zi nu sunt recomandate, unde barbatii se imbraca in fete si fetele in baieti. In perioada aceasta deci. 1996, gripa sezoniera din tara noastra, intr-o zi „de varf” de iarna inregistra cam 4.000 de cazuri. Pentru mai multe detalii, cititi __https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ceva-e-putred-cu-gripa-sezoniera-si-covid-19-in-ianuarie-1996-au-fost-mai-multe-cazuri-de-boala-virala-decat-25-de-ani-mai-tarziu-1562470__.Sunt gata sa donez 100 de euro pentru a distribui acesta articol la toate loazele din guvernul roman, chiar daca au fost educati de USR sau PNL. Sa citeasca saracii chiar daca mintea nu-i ajuta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger