AcasăPoliticaVa livra România armament Ucrainei? Ce spune Ciolacu: „Sunt ferm convins că...”...

Va livra România armament Ucrainei? Ce spune Ciolacu: „Sunt ferm convins că…” – VIDEO

Va livra România armament Ucrainei? Ce spune Ciolacu: „Sunt ferm convins că...” - VIDEO

După recenta vizită pe care a făcut-o în Ucraina, unde a fost împreună cu premierul Ciucă și cu ministrul de Externe Aurescu, al treilea om în stat și, totodată, liderul PSD a fost întrebat despre posibilitatea ca România să livreze armament Ucrainei. Iar Ciolacu a făcut trimitere la nevoia de a exista un cadru legal.

„A fost această discuţie, cum este normal să o avem, în primul rând să existe şi un cadru legislativ şi să vedem şi evoluţia din Ucraina”, a susținut Marcel Ciolacu, joi, 28 aprilie, de la sediul PSD.

În momentul în care a fost întrebat de presă dacă suntem pregătiţi să livrăm armament Ucrainei, Ciolacu a dat următorul răspuns: „Sunt ferm convins că România este pregătită, dacă vom intra într-o astfel de etapă şi vom lua o astfel de decizie”.

Ciolacu: „Părerea mea că România este pregătită”

Și nu au fost singurele declarații pe care le-a făcut Ciolacu pe acest subiect, după recenta vizită la Kiev, la peste 60 de zile de la izbucnirea războiului din Ucraina. „România este pregătită. De aceea s-au făcut aceste deplasări, ca să oferim mai mult ajutor, să punem la punct anumite aspecte care nu se puteau decât prin întâlniri face to face şi, dacă va fi nevoia, România va lua o astfel de decizie”, a completat președintele Camerei Deputaților.

Cât despre tipul de armament ce ar putea fi trimis, liderul PSD a spus că nu e „specialist în armament, nici ușor, nici greu” și că nu a discutat cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu, dar că „România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică”. „Părerea mea că România este pregătită (…) în acest moment”, a mai declarat Ciolacu.

Ciucă, întrebat cu subiect și predicat: „România va livra arme în Ucraina?”. Ce răspuns a dat premierul

Declarațiile liderului PSD vin la doar o zi după ce premierul Ciucă fusese întrebat, într-o conferință la Palatul Victoria, dacă România va livra arme în Ucraina.

„România, după cum știți, am avut o decizie prin care am asigurat transferul de echipament de protecție și muniție, în continuare analizăm solicitările pe care guvernul ucrainean le va înainta și în funcție de aceasta vom lua o decizie”, a spus Nicolae Ciucă.

295 afisari

11 COMENTARII

    • Pregatita ptr ce mah Marcele? Ai fost tu sa vezi pregatirea? Ia mergi sa vezi ca nici chiloti ptr soldati nu sunt in depozitele armatei.

    • Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

    • NU VA FIE FRICA !! CU ATATIA DOCTORANZI IN FRUNTEA TARII SUCCESUL ROMANIEI SI BUNASTAREA ROMANILOR ESTE ASIGURAT

      Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com

  1. Sunteți sigur dl ciolacu, ca poporul vrea asta, pt asta va ales, sau sa i reprezentați interesele și asa subrezite grav de cozile de topor PNL cu, care va, ți aliat în numele binelui, care întârzie cu desăvârșire sa se întrevadă

  2. Nu mai folosi ba sintagma asta cu convingerea ca esti penibil si te dai pe fata ca esti executant??

  3. Bai Ciorlakule tu nu ai fost pregatit de nimic niciodata, numai sa fuati, asta stiti, bai patri-hotule criminal !! A ha ha, deja i-ai bagat iar pe tefeleii si fatalaii tai din micuta ta colonie esuata semi-bananiera iar in fibrilatii, stii bine ca toti sunt deja cu toate bagajele facute la usa, bai, la usa de acasa, nu la aceea de la firma, ca ii doare fix in pwula de multinationala pwullii si pe ei, aia stau pe acolo numai pe interes, adica pe bani multi, nu ca le-ar place asa d emult sa faca pe sclavetii non-stop, de luni pana vineri !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciolakule, acum, chiar in prima zi cand intra rusnacii aia salbatici in Moldova, la tanti Maia Sandu sa o intrebe de sanatate, de ceas si de palton, in loc ca cozile de masini de la vamile din vest sa fie de 15 km, o sa fie de 30 de km, bai tampitule arogant, o sa ramai numai tu pe acolo in Bukale, cu slaehta ta de speciali vaxxinati in cap, care o sa se ascunda in bunkarele voastre, si o sa va inchida pe dinafara !! Ha ha ha 🙂 Hasta la Vista, baby, bai Ciorlakule, si bai Ciukalaule, cei doi tampiti nazdravani de la Bukale, sa va aruncati cu capetele voastre seci in prima bombitza care va ateriza langa voi, speram chiar sa va sacrificati pentru patrie si colonie !! Ha ha ha 🙂

  4. CIOLACU ESTE CEA MAI ABJECTA PROGENITURA PRODUSA DE ION ILIESCU…CAT DESPRE ALIMENTAREA CU ARME A UCRAINEI CA SA BAGE ROMANIA IN RAHAT…CIOLACU POATE COLABORA CU OMAR HAYSSAM PENTRU CA RETEAUA E ACTIVA SI DE ACOLO A TRAIT SI EL MULTA VREME. CE SERVICII DE RAHAT AM AJUNS SA AVEM DACA AU PUTUT PRODUCE AVORTONI CA CIOLACU, CATU, PRUNA, BARNA, CIOLOS, FIREA, MACOVEI, LICU, UDREA, BODE, ARAFAT, OPREA, KOVESI, BASESCU…SI PANA LA URMA CHIAR SEFII SERVICIILOR SE DOVEDESC SI DEFECTI SI VANDUTI ..HELL..VLAS…cat de idioti pe atat de pauni!

  5. un adevar, care pe mine ma doare…zik
    ÎN TIMP CE ROMANIA AJUTĂ NECONDITIONAT !
    În semn de „recunoștință” pentru tot ajutorul oferit de români Ucrainei de la începutul războiului, autoritățile ucrainene din Cernăuți au decis să demonteze copia primei atestări documentare a orașului, care era amplasată în piața centrală, emisă de voievodul moldovean Alexandru cel Bun și să o înlocuiască cu drapelul Ucrainei și stelele UE. Iată cum își „respectă” Ucraina cuvântul privind respectarea identității românești între granițele sale. Exact cum era de așteptat.
    Nu numai că ucrainenii nu vor face nimic pentru îmbunătățirea situației românilor din Ucraina, deși au promis,ba chiar vor continua procesul de slavizare și de ștergere a oricăror urme a identității românești. Noi umplem România de steaguri ucrainene, ba chiar se propune redenumirea unor străzi de pe la noi, în timp ce vecinii noștri șterg orice urmă de românism din țara lor.
    Ciolacule,Citule, Ciucă, nu comentați nimic? Că tocmai ați vizitat Kievul acum ceva zile și ne spuneați nouă cum ați cerut respect pentru românii de acolo. V-au dat ucrainenii „respect”…maxim.
    Iar noi,de băieți buni ce suntem, punem steagul Ucrainei până și pe cetatea Devei. Totul devine din ce in ce mai penibil.
    Valentin Roman
    21h ·

  6. Castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Detalii la adresa de e-mail andreeae882@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger