AcasăPoliticaToți suntem dușmanii poporului!

Toți suntem dușmanii poporului!

Iohannis a descoperit cine sunt dușmanii poporului. Toți cei care nu vor să solidarizeze împotriva pandemiei. Să solidarizăm cu cine? Și cum s-o facem? Din vorbe, așa cum o face el? Bunăoară, eu am încercat să fiu solidar cu spitalul din Lețcani. Apoi cu alte spitale, la fel de goale și la fel de vizitate de Iohannis. Am fost solidar și cu spitalele lucrate la traforaj. După un timp, când am văzut hoțiile de care scria presa în legătură cu ele, solidaritatea mea a luat pauză. Și acum tot în pauză este.

„O criză este un test de unitate. Lupta împotriva acestui virus agresiv ne-a pus şi în faţa unei alte lupte – cea cu dezinformarea, cu stigmatizarea, din păcate, inclusiv a personalului medical. Scopul celor care răspândesc dezinformări şi ştiri false este tocmai acela de a slăbi solidaritatea naţiunii noastre. Să nu le permitem să facă aşa ceva!” E un mic pasaj din cuvântarea Întâiului Brancardier al Țării, la Ziua Ambulanței. Acum, când recitesc monologul cetățeanului Iohannis, îmi dau seama că scopul meu profesional este exact cum a spus el, să răspândesc dezinformări și știri false. Am scris că masca de protecție ne apără de virus. Fals! Minciună! Studiile arată că nu ne apără nici măcar mustața de frig. Am dezinformat când am spus că Pfizer este viitorul vaccinos al omenirii. Am mințit când am afirmat că vaccinurile ne apără de virus. Neadevărat! Nu sunt în stare să ne păzească de moarte și nici de Covid. Cât de repede am ajuns dușman al poporului. Nici mie nu îmi vine să cred.

Sunt singurul? Nu. Mai suntem câteva milioane de dușmani. Nu vrem să ne vaccinăm și pace. Noi suntem armata de cetățeni normali, care nu cred nici în predicile lui Iohannis, nici în îndemnurile că vaccinarea are efecte certe și demonstrate. Am devenit dușmani ai poporului pentru că eu și colegii mei am scris despre potlogăriile medicilor care n-au chef să-și complice existența cu tratamente inovatoare. Am slăbit, deci, solidaritatea națiunii. O națiune solidară cu cine?

author avatar
Valentin Boeru
3.975 afisari

48 COMENTARII

    • Am gasit : solutia finala este sa-l pup din nou pe seaua vangii pe „crizatul „. Mmmmmm….m-a luat cu fiori ……mmmmmmm……si ferisit is …….

      • Na , l-am incodeiat pe ” crizatul ” de i-am albit ochiul dosnic maro cu saruturi patimase , mi-a dat si-un vant de adio mamuku …..

  1. Cred ca am magnet in botox , nu-mi mai dezlipesc piftia de buze din ochiul dosnic maro al ” crizatului „……..MUAHHHHHHH……….!

  2. Bai ,,mancurt”777
    Cred ca esti 666
    Ia ti repede oala de noapte
    Si scurge o si bea daca ti pasa!

    Ce mai e prin Tiraspolul tau?
    Cum a putut trimite un bou
    Ca tine un labagiu far o doaga
    Ca acolo stiam ca s oameni de treaba?

    Ti ai stricat mintile in desfrau
    Du te repede la Nistru la rau
    Leaga ti un pietroi de gat ,
    Si arunaca te,martafoi prost si urat!

  3. Asa este , sunt 666 , asta de compune poezii sub indicativul 777 , un martafoi prost si urat , mi-am stricat mintile in desfrau , un labagiu far o doaga , cand n-am mitilic scurg oala de noapte si ling pampersurile tolbosate la toti glumetii din salon , merg la Nistru sa-i leg lui 777 un pietroi de gat si sa il arunc la fund , io mai am de executat niste porunci ale lui Belzebut si o-i vedea cum vrea sa o mierlesc , nu ma pun cu incornoratul …

  4. In ce tara ati mai auzit ca la raportul zilnic a mortilor de covid sa minti tu ca pres si sa anunti mai putini pentru ca tu ai interesele tale ca vrei guwernere si parlamente ale tale?Apoi dupa un an sa adaugi la nr de morti si mortii de atunci Asta este solidaritatea ta cu ,,lupta contra pandemiei „Ai mintit tara cu nerusinare si ar trebui sa fii judecat pentru minciuna si dezinformare ,de zadarnicirea lupte contra covid De ce taci cand un om sanatos este inchis pentru zadarnicia contra bolii?Vad ca taci cam mult ,de ce ?Scoti capul doar cand iti convine si cand trebue sa scapi de opozanti !Esti urat si detestat de lume din ce in ce mai mult pentru ca esti fals si tradator de tara Siktir presule!

  5. Siktir presule fals cu toti lingatorii tai fara sira spinarii Da le curu sa ti l linga ,ca nu se mai saturaIa l ca lingator pe zat , costea sugiuc ,rad de prosti, doina oltului

    • E un singur jeg securist rromarlan cu pesudonimul original Constantin Moldovean si isi imprastie urdorile pentru abaterea atentiei de la subiect.

      • Sanchi , sunt unicat , urdorile mele au girul Raionului , sunt campionul absolut la devorat cisterne cu magiun maro . Mi s-a permis sa dau cu matura si la subsolul cladirii din Manoilov 42 , sunt apetisanta si alintata Kostyuska , toti ma sorb din priviri si vor sa-mi umfle botu si sa-mi perforeze rozetu ……hihihihihihi

  6. Mi-a mai pompat Raionu 4 galeti cu omleta maro aburita , am bagat la mat in reprize scurte , 9,11 , 9,18 , 9,20 si , la 10, 14, m-am opintit cu ultima , pres l-am facut pe Fanica in revolutia culturala . Infulec de zor , infulec fara spor , vesnic sunt flamand , nenorocita asia de bulimie nu ma slabeste deloc . Iar chioraie matu , trebuie sa sun la salubritate , crap de inanitie in boschetii din spatele garii Tiraspol , vai si-amar di batranietilii miele di hodoroscia sinil …!

    • Korekt , hap-sarmaua , sticla si benzina carpa si chibrit , un hoit ca mine trebuie sa crape ars de viu , amicii boschetari ma vor declara martir …..hihihihihihi

  7. @ Opinia mea este că vaccinarea ar trebui desființată în cea mai mare parte, ca procedură medicală, și înlocuită cu altceva că, de exemplu, deși se vaccinează de zeci de ani împotriva TBC , o speță, încă sunt spitale cu specific TBC, ? O altă apeță ar fi gripa pentru care se vaccinează în fiecare sezon rece, ?

  8. O scurta analiza fin argumentata si plina de intelepciune, versus comentarii greu, sau foarte usor de catalogat !

  9. Adevarul.ro , ieri , 30 iulie 2021 , ora 18:55 , articol de Cosmin Patrascu Zamfirache : ” Unde a fost unul dintre LEAGANELE CIVILIZATIEI DIN EUROPA . SE INTINDEA PE O SUPRAFATA IMPORTANTA DIN ROMANIA „. Cultura Cucuteni , cu peste 7.000 de ani in urma , cea mai mare asezare descoperita pe malurile Prutului ( RIPICENI , JUDETUL BOTOSANI ).

  10. CE sa vorbeasca si plavanu de inflatie de preturi de faptul ca avem cel mai mult grâu si suntem iar Granarul iouropi si painea nu scade la pret? Ca castraveti se arunca pe camp si in Piata i 3 lei kilu. Deci ce ai vorbi ca presedinte de mersul prost al trenurilor. Uite eu as vorbi de ce suntem prosti la fotbal? As face un referendum cu întrebarea. Vreti sa avem fotbal de performanta?
    DA/NU

  11. Daca mai punem 50.000 si din Balcic cu 100000 din Grecia plavanu a vorbit geaba. In Bulgaria ospatari stiu mai bine romana ca bulgara iar in Grecia meniul e scris doar in 2 limbi.
    Engleza si Română.

  12. Pentru editia 33 a Jocurilor Olimpice din 2024 si 2028 , am fost desemnat din partea Raionului sa particip la Paris si Los Angeles la proba de babaroase si aruncarea secerii …

  13. Am locul asigurat si in 2028 , indiferent de rezultat , Raionu n-a gasit altu sa se faca de ras …

  14. EU STAU IN VISCOLE CA BRADUL / SI TARE , TARE CA UN CREZ ! Vezi de pizideaua ta , cateaua e lesinata ….

  15. PNL nu scade in sondaje , trebuie sa intre si banutii de la UE , in 2023 maresc salariul minim pe economie si pensiile si s-ar putea sa se plictiseasca de atata guvernare prin 2036 .

  16. & Dacă BCG provoacă mutații de tipul COVID, că BCG se vaccinează de multă vreme, ?
    Deci, dacă au ceva în comun prima variantă de BCG și prima variantă de COVID, ? Observați și că, deși se vaccinează BCG nu a dispărut TBC, ?

  17. Cetateanul german iohanis este homosexual!! Sa se stie!! Fix tramvai… catu este si homosexual si drogat!! Asta sa scoata presa la iveala! Sa vada si terminatii ca au votat niste homosexuali!! De aici agresivitatea cu lgbt!!

  18. NU SUNT NICI UN VASILE , sunt poponautul CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , Raionul m-a invatat sa-i fac pe altii cum sunt eu ca sa-mi ascund deviatiile sexuale cu care m-am nascut ! Chiar acum , un navetist de Rabnita imi fixeaza bombeul , sigur urmeaza o pompare la rozetu ….hihihihihi

  19. Doamne Dumnezeule, Wernere care solidaritate a „natiunii”, care natiune? Noi nici macar un popor nu mai suntem, cum sa fim o natiune, dupa ce i-ai impartit pe cetatenii Romaniei in „poporul meu” si restu. E adevarat ca „restu” inseamna milioane de romani, dar aia trebuie ignorati ca nu te-au votat pe tine si partidul tau de hoti si ignoranti.? Vrei ca :aialalti” sa fie solidari? Solidari cu cine si cu ce? Cu minciuna, impostura si hotia ciracilor tai? NICIODATA!!! Poate o sa vina intr-o zi un conducator care sa ii reuneasca pe romani intr-un popor si apoi intr-o natiune. Bai Wernere, azi nu ai cui sa ii ceri solidaritate pentru ca tu cu un comportament abuziv, totalitar, ai distrus unitatea poporului roman,. Din cauza ta NATIUNEA romana nu mai exista si fiecare trage pentru sine si nu ii pasa de ceilalti. Vorba romanului – scapa cine poate. Este o rusine ca tocmai tu, INTAIUL DEZBINATOR al tarii, sa vorbesti despre natiune si solidaritate, dupa ce ai spulberat unitatea acestei natiuni… GHINION ba Wernere, mare ghinion si pe noi, dar si pe tine…Nu esti decat un prapadit de tradator de tara si nu cred ca multi romani vor sa fie solidari cu „sase case”…

  20. Sunt tot Kostyuska Sugiuk Tiraspol , mai am putin si golesc hardaul cu k…t , e ordin de la Raion sa bag la foc automat . N-am ce face , execut cu noduri , cand o sa busesc o sa fiu cea mai nociva bomba in mirosuri , sper sa se produca in boschetii din spatele garii si nu sala de asteptare sa axfisiez calatorii . Ce Salvamar indopat credeti ca sunt , pe cine sa salvez cu burdihanul hranit cu cisterne de la salubritate ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger