AcasăPoliticaLider PSD: „Certificatul verde este absolut necesar. Nu ne putem permite să...

Lider PSD: „Certificatul verde este absolut necesar. Nu ne putem permite să fim idioții Europei”

certificat verdeLider PSD: „Certificatul verde este absolut necesar. Nu ne putem permite multă vreme să fim idioții Europei”

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a spus luni seara că este necesar un certificat verde, însă într-o variantă poate mai rațională decât cea de la Senat.

Social-democratul a explicat și de ce este necesar un certificat verde, și anume pentru că „nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”. Certificatul covid pentru angajați a fost respins de Senat și va merge la Camera Deputaților, care e cameră decizională.

„Ne dorim un certificat verde, dar o variantă poate mai rațională decât cea de la Senat. Cea de la Senat exagera oarecum cu obligativitatea vaccinării. Modul cum a fost definit certificatul verde în țări europene, ca Franța, Germania, sau Italia de exemplu, în care este un pic mai flexibilă obținerea unui certificat verde”, a spus Vasile Dîncu, la Digi24.

Presiuni din cauza certificatului verde

„În mod normal, eu cred că și statul își poate propune să îi sprijine pe cei care nu pot să-și permită testarea, sau să avem testări mai ieftine, eventual realizate, în mare măsură sponsorizate, o mare parte dintre ele, de stat”, a adăugat președintele Consiliului Național al PSD.

„Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoștiințifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a încheiat Vasile Dîncu.

author avatar
Andreea Vlad
948 afisari

14 COMENTARII

  1. @ Vaccinarea probabil că ar trebui și să ascundă dopajul în sport prin tehnici ce nu sunt la îndemâna esticilor și a țărilor mai puțin dezvoltate, folosit îndeosebi în țări dezvoltate, ?
    Probabil că vaccinarea este și despre care dintre țările cu rezultate în sport folosește mai mult dopajul, că Dâncu s-a băgat și pe la fotbal, după Hrebenciuc, după ce a fost prin politică și pe la SRI,că să ia Clujul multe campionate, ?

  2. Idioti in Romania nu pot fi i decat decidentii care au adus cele mai mari tarife la curent si gaze cu cele mai mici salarii si pensui la care nu ati msi dat un leu za poata supravietui si bstranii acestri tsti in afara de cei speciali!!! Aia au grija si de medicatie nu doar de scorta de saci negri!!!

  3. Dute-n dummmnezeii matii de sekcurist impuhtit manactor de fecale! Grijani si nafura ma-tii cu sistemul stapanilor tai! O sa te luam de beregata neneorcitule – Gata si cu PSD- Asta e ultimul cutit bagat in spatele poporului roman ! Canalie , pentru cet rebuie sa copiem noi ce face masoneria bolnava psihic din UIE ?? Voi v-ati tras certificate la chiuveta , ati dat spaga si acum terorizati poporul cu testari si segregare nazzista ??

  4. Romanii și răspunderea civica exact baba și mitraliera. Ei se duc la”vaccinare” la Piață Obor pentru mici și bere. De-asta securiștii ăștia își permit sa-și bata joc și de putinii oameni care mai gândesc in tara asta. Dancu, presupus securist, vrea sa fie și el în lumea bună a ” Iuropii”, are un complex de gândire, ca e încet la minte, ca ardelenii. Să-i faci lu mă-ta certificat bai boule, și poate și o stea galbena pe piept, sa nu mai fie nevoie sa arate „cercificatu”, manca-mi-ai…..!

  5. Blestemat sa fii Vasile Sebastian Dancu cu toata familia, neamul, prietenii si stapanii tai, jeg imputin si impotent de tot kkatul…sa arzi de viu si viu si smoala si dracii sa iti ia sufletul si urmasii tai sa patimeasca abuzuri si nedreptati cate ai facut tu! Blestemat sa fie oricare te va urma si va face ce faci tu si va spune ce spui tu! Partarul dracului! Nimic bun nu ai facut in viata ta, nenorocitule! Foc sa fie pe casa ta si cersetor sa ajunga tot neamul tau, blestematule idiot! Mason damblagit si spart in cur…si pe toti sa va arda Dumnezeu in focul vesnic al iadului! Putregaiul pamantului! Nu ti-ar muri multi inainte, cancerule!

    • subscriu 100% , m-ai scutit de un comentariu , si eu il urasc pe acest cocalar ingamfat si neam prost !

  6. Zise Idiotul naional, privindu-se-n oglinda….De ce nu-si fac ei „certificate” numai lor si neamurilor lor, asa cum si-au fabricat diplome de studii si biografii?! Nemernicul asta si haita lui de securisti retardati au ingropat nu numai PSD-ul, dar a imputit chiar ideea de social-democratie….Asta e imaginea atarnatorului, a impotentului intelectual, oricand gata sa se lipeasca de orice doctrina, de orice putere politica, numai sa aiba si el o ligura la masa, un scaunel intr-o sufragerie, o escapada gratuita pe speze securiste…faptul ca, in ciuda rateurilor, inca, vorbim despre el, spune mult de Romania de azi

  7. Futuva n gura PSD!!! Voi aveți certificat la chiuveta nenorociților!!! Hai că ieșiți voi pe strada… Jegosilor cu diplome false!!! Ciorataniile PSD sunt împunse de la spate de masoneria disperata că scade guvidul. Va șantajează masoneria cu dosarele penale.

  8. Idioții Europei nu pot fi decât politicienii români trădători,care au dus tara in dezastru economic ,social și sanitar împotriva dorinței cetățenilor care nu au vrut să se vaccineze . Noi românii ,nu suntem mindri de clasa politică ai carei reprezentanți nu se știe cum au ajuns în fruntea tarii

  9. nu este nici o alifie sa scapam de raia asta , era si la ciolos , la pdl la basescu , acum la psd , poate cu verde de paris pentru plosnite !

  10. COCALAR DE BISTRITA….NEAMUL LUI A BATUT LA CAZANE SI CA ORICE SPURCAT DE ARDELEAN TRADATOR DE TARA, NEAM SI RELIGIE…SUGE PLA LA CINE II PLATESTE …CURVA BATRANA PLINA DE SIFILIS…PSD ESTE INGROPAT DE SEBASTIAN VASILE DANCU PLOSNITA SI GODACUL SRI SI SUGATOR LA PLA TUTUROR…DUNGA ROSIE PE BULETIN SA II PUNA SI LUI DANCU SI LA TOT NEAMUL LUI…BLESTEMATI SA FITI SI CANCER SA FACETI TOTI CEI CE ASUPRITI POPORUL CU VACCINAREA SI CERTIFICATUL MAMII VOASTRE DE CATEA CARE V-A KKAT NISTE PUI DE CURVE….BANDITILOR CARE AVETI CERTIFICATE CU VACCINARE LA CHIUVETA SI IN CAMASA!!! P.S.D. ARMATA PULIMII IDIOATE…DACA DANCU VA E SEF …VA MERITATI SOARTA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger