AcasăPoliticaIohannis, ce-ai produs în șase ani?

Iohannis, ce-ai produs în șase ani?

Klaus Iohannis, decembrie 2014: „Votul din 2 şi 16 noiembrie a arătat că oamenii aşteaptă altfel de politică. Dar o altfel de politică poate fi făcută numai de altfel de partide. Noi nu putem să trimitem clasa politică acasă şi să o scoatem din sertar pe cea de rezervă, fiindcă nu există aşa ceva. Dar putem să facem un lucru foarte bun şi simplu: să reformăm partidele în aşa fel încât să funcţioneze mai bine, mai transparent, mai aproape de cetăţean”. Naivă, lumea a așteptat. A așteptat degeaba, neștiind că Iohannis nu are nimic în cap în materie de politică și de conducere a țării.

Orban premierul slugă

Singurul lucru pe care știa să îl facă era să răspundă prezent la solicitările stăpânilor lui și să împingă România pe făgașul dorit de aceștia. Nu o va recunoaște niciodată. Și nici nu e nevoie, pentru că, din al doilea an al primului mandat, românii cu capul pe umeri și-au dat seama cine este, în realitate, Klaus Iohannis. Un robot programat să citească discursuri, programe, proiecte și alte aiureli compuse de alții, lăsând impresia că este președinte.

Uite șeful!

Ne-a transformat Iohannis în România modernă, europeană și prosperă, după cum anunța în programul de țară din 2014? Suntem la peste șase ani de atunci și nu există nicio schimbare notabilă. Desigur, de vină a fost PSD care i-a dat peste mână la fiecare inițiativă. Din cauza PSD am ajuns tot mai săraci, mai fără perspectivă și fără speranțe. Dar într-un an și trei luni de conducere liberală cu ce ne-am ales? Cu programe de aroganță, de cultură a imposturii și de eșecuri pe linie. E de vină guvernul?

Frans Timmermans stăpânul justiției române

Nu, de vină este Klaus Iohannis, care a nășit adunătura sub numele „Guvernul Meu” fără să țină cont de competențe, ci numai de capacitatea fiecărui ministru de a-și îndoi spatele în fața lui. A descoperit repede formula de subordonare, chemând miniștrii la raport la Cotroceni de două sau de trei pe săptămână. Nu avea niciun drept în acest sens, dar era singura formulă prin care putea arăta cine este șeful. A avut premierul Orban curajul de a-i spune că, în felul ăsta, iese din limitele Constituției? Nu, și Iohannis știa că asta nu se va întâmpla vreodată. Și atunci, de ce să nu profite?

Un guvern nemernic

Vreme de șase ani președintele a fost preocupat de altceva, nu de România și de starea ei. Era interesat de imaginea proprie, de confortul personal și de satisfacerea dorințelor căpeteniilor europene. Timmermans, un amărât care abia strânsese 2 la sută din sufragiile olandezilor, dădea cu pumnul în masă și noi trebuia să tremurăm de frică și să executăm. Cu acordul cui, dacă nu al lui Iohannis? Jean-Claude Juncker, bețivul Europei, dădea ordine ca la el acasă. Cu voia cui, dacă nu a lui Klaus Iohannis? Ambasadorii americani sau însărcinații cu afaceri se plimbau prin Parlament sau prin Ministerul Justiției ca pe Magheru, trasând sarcini despre ce și cum cu Laura Codruța Kovesi, fără ca Iohannis să ia atitudine măcar o dată.

Macron nu se întoarce acasă cu punga goală

Toți erau intangibili, parteneri strategici după spusele președintelui, iar noi ajunsesem vaca bună de muls pentru economiile țărilor lor. Și vom fi în continuare atât timp cât vom avea un guvern nemernic și un președinte care, de fapt, îi dirijează acțiunile. Spre ce? Spre binele țării? Nu mi se pare.

Datorii și imagine proastă

Cât timp a fost președinte, Trump pleca în vizite însoțit de o armată de oameni de afaceri. Macron, la fel. Se întorceau în țările lor cu bani și cu contracte. Câte asemenea vizite a făcut Iohannis la invitația omologilor lui? Nu am auzit de vreo una. Chiar, Iohannis, cine te vrea pe tine în lume, în afară de Bruxelles-ul care te cheamă doar cât să iei la cunoștință de noile sarcini? În schimb, acceptăm toate fiarele vechi băgate pe gât, chipurile pentru apărare. Am dat americanilor gazele de la Marea Neagră la preț de nimic. Acum ne pregătim să înstrăinăm avuția națională la valoare de solduri. Cu acordul președintelui, căci el conduce guvernul imposturii. Ce produci tu, Iohannis, dincolo de datorii, afaceri păguboase și imagine proastă?

Gogoși. Gogoși. Gogoși

Nici măcar banii cu care ne scoate ochii încă de prin vară nu sunt rezultatul eforturilor lui. S-a lăudat că s-a zbătut pentru ei, vai, ce eforturi la negociere, ca după aia să se afle că suma de 80 de miliarde de euro era de fapt cea la care România avea dreptul conform unui algoritm european. Ce-ai produs tu, Iohannis? Doar vorbele care să te ridice în slăvi? Acum, ne amețește cu planul de redresare și reziliență, care se va depune la Comisia Europeană în aprilie. 30 de miliarde euro vor veni de acolo și ne vom umple de fericire. Va fi un spectacol de vorbe cum rar s-a întâlnit. Până atunci și după, România normală, cu veceu în fundul curții și lumină la opaiț, va înghiți orice gogoașă spusă de Iohannis. Mai mult de atât nu a produs. Și nici nu va produce.

author avatar
Valentin Boeru
14.816 afisari

72 COMENTARII

    • Boerule , ce medalii si realizari te recomanda pentru miile de articole josnice la adresa Presedintelui Romaniei ? Cine este Valentin Boeru ? Un ilustru obscur cu fite ce nu realizeaza penibilul situatiei , respectarea proportiilor si a bunului simt . Bate apa-n piua cat vrei , bruma de cititori e dispusa sa si doneze , iti recomanda sa-ti schimbi meseria pentru un mod mai demn de ati castiga existenta . Claudiu Tarziu l-a facut zdrente pe Lazarus , l-a luat din scurt si l-a intrebat daca a gasit-o pe Elodia dupa atatea aparitii la OTV , ca altceva n-a produs in cariera si nimeni n-a auzit de el . Vrei sa intri in constiinta natiunii ca esti ala de-l balacareste pe Iohannis ? Ai fost sigur ca nu coboara atat de jos sa raspunda unuia ca tine si iti faci de cap , de asta profiti , nu-i asa ?

      • Dar tu , tu „bondarule”, cine esti ? Pe tine cine si , mai ales , ce te recomanda sa fii luat in seama ? Esti cumva lingaul de servici de la curtea iohannista ?
        Se poate cobora sus ?

        • Poti sa cobori pana la jumate , sau poti sa cobori pana jos . ”Atat de jos” e locul tau , acolo te simti tu bine nu te mai trage nimeni de urechi din hazna , singur ceri sa te apese pe dibla , bondarule de sub coada dihorului .

          • Io sunt boul anonim Kostea Sugiuk Tiraspol , am incercat sa va pacalesc da n-a tinut , iar am luat-o-n mufa . O morfolesc de zor , ii tari dulse zbarlita …..hihihihihi

      • Citeste ultimul articol scris de Bradut Florescu (Realitatea Catavencu) ,inainte de a pleca in Thailanda !

        • L-am citit in corneliupivariu.com -Rostul -Geopolitica , 11 ianuarie 2011 . Vezi ce ” Vant ” l-a adus la Realitatea , vezi cu ce banuti a sters-o in Tailanda plina de travestiti , vezi ce scrie Mihai Buzea pe 25 martie 2011 , ora 15:56 , in berile-de-aur blogspot.com : ” Interesantul domn Bradut Florescu ”. Profanatorule , mai ai multi ”morti” de dezgropat ? Nimic despre Ana Pauker ?

      • johannes ce-a produs ? Pt.popor,națiune-mătreață! Pt. el totul, viața de milionar in $, bugetar de superLUX, fara nici o obligatie indatorire pt. poporul român, Cind o termina mandatul va mai primi din partea poporului Roman inca o casa de data asta in capitala țării.Deci in total 7 case??..N-o mai suge pe aici pe site sugiuk, de meserie postac, sugiuk tiraspoula are conturi și la ziar adevarul,(wasp, Lily) cotidianul, etc.Unde e puterea criticata apare acest sugiuk cu postari proputere instant,indiferent de oră!

  1. Ce-ai produs , Boerule , in ultimii 6 ani in afara de mii de articole ” gogosi ” in genul astuia ?

    • Mai multe decat tine, tu in afara sa fii un lingau si sa pupi in cur tradatorii, nu ai produs nimic. Mizeria asta de idiot de la sibiu, nu a produs decat scarba si greata, o maimuta cu probleme mari la masarda bagat inaintare doar ca este de sorginte germanica

      • NU SUNT NICI ” UN ROMAN ” , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , boschetarul stalinist poreclit Kostea Sugiuk , trompeta troll a Raionului care rage la articolele lui Boeru pacalind cititorii ca sunt ROMAN , un lingau de pe malul stang al Nistrului recrutat direct din salonul ospiciului situat pe strada Gvardinskaya nr.9 din Tiraspol si transformat peste noapte in agent provocator si halitor de borhot uman oferite gratuit de salubritatea Tiraspol cu aprobarea Raionului . Nu numai ca NU PRODUC NIMIC , sunt o ruina si fac propaganda stalinista de ras in presa romaneasca , sefii ma cauta sa ma cotonogeasca si sa ma opreasca sa mai postez asemenea baliverne !

        • Tot eu sunt si ” Anonim ” de la ora 19:15:24 , ala de-am cumparat gogosi mokka de la boer Valentin . Mmmmmm….au fost delicioase , dupa atata stevie ornata cu dude …..

    • Am luat-o pe Vrabiuta Liviuta de o aripa si am fugit in bikini peste pasarela , venise Meletia Garii Tiraspol sa ne inspecteze culcusurile si sa ne prinda cand tragem pe nas in boscheti , am ochiul ager si am tulit-o la timp ….

  2. Genial „încondeiat” Ficusul de la Cotroceni și șleahta de impostori care-i gâdilă orgoliul!

    • Genial m-am incovoiat in boscheti , a iesit schimbul doi din tura si ma craune 2 zdrahoni navetisti de Rabnita care se razbuna ca au pierdut trenul de noapte …

      • Esti platit la cuvinte scrise sau la jigniri, lepra neomarxista? Intelegem ca ti ai violat mama si bunica doar sa te accepte la neomarxisti. Dar nu credeam ca coloana ta vertebrala este de reptila si se sterg toate scursurile acestei tari cu ea pe pantofi. Definitia ta ca om cu aceiasi repetitie, gara tiraspol, se poate descrie intr-un singur cuvant, latura. Esti o latura din care tradatorii romanie isi fac nevoile in ea

        • Am coloana verebrala de reptila , sasai cand am falcile umflate , ajuta la respiratie . Ma fluiera un preten acar , cred ca mi-a facut rost de-o buseala , sunt statuti ciocanarii de verifica sinele , sa vezi crauneli si baroase zburlite …

  3. iSaac boulean , pidaraz ! Ni s-o nistrojat si mie de-atat stat izghit in podval !Nuuu mai poooot , of , ooof ! Norocan cu stecla asta di spirt – mai bieu , ma mai intorc , iaca m-am cahcat pisti mini … sa vina sineva c-o lopata !

    • Pidaraz= deformare a cuvantului pederast ; cu sens de poponaut , pedic , galuboi , gomic , vaflist . Podval =fiecare dintre capataile de lemn pe care se aseaza butoaiele in pivnita (suport).

  4. Pai daca eu las la privata in fiecare zi unul de-un sfert de kila , in fo 2200 de zile faceti calculul cate butoaie rezulta.

  5. Asa zisa „gradina a Maicii Domnului” a ajuns plina da balarii sub conducerea ciumei galbene si a puilor de securisti. Nimeni si nimic nu o mai poate scoate din groapa. Interesant insa ca slugilor le place sa fie slugi. Pe vremuri sclavii isi doreau libertatea. Astia de acum vor sa ramana doar la stadiul de lins condurul.

  6. Chiar acum ling condurul sefului de la Raionul Tiraspol , sunt sluga perfecta , mi-am tocit genunchii facand matanii cu fruntea la buric pentru galetile cu borhot , nu mi-am dorit niciodata libertatea , nici nu stiu ce e aia .

  7. PUTETI LATRA CAT VRETI LINGAILOR,iohanis tot un nimeni,un prost,un ingamfat,un laudaros,un slugoi si nu in ultimul rand un CRIMINAL notoriu ramane!!!

  8. Asta e parerea mea dictata de la Raion , sunt platit in galeti de borhot sa-l injur pe Iohannis , Presedintele Romaniei , io ma conformez . NU SUNT ROMAN , sunt o zdreanta mancurta infiltrata in National , am buletinu de identitate scris cu litere chirilice . Cand nu postez , o ard travestit in boschetii din spatele garii Tiraspol unde interpretez menuete din Prokofiev si Debussy la flautele carliontate cu gusa ale navetistilor de Rabnita , toti ma alinta Kostyuska Sugiuk si imi ofera laptisor de matca si propolis de calitate . Asa s-a calit otelul ( kak zakalialasi stahl ). Pupici !

    • Un proveb romanesc, suna cam asa, ” hotii striga hotii”. La tine se poate spune tradatorii de patrie si gunoaiele mizere, striga tradare

      • Aveti dreptate , la noi , mancurtii , nu se pune asa mare accent pe aceasta problema , tradam de la nastere si zicem mamuka cui ne dam sa sugem , nu conteaza sexul .

  9. De sase ani de cand a fost pus in functie de forte obscure externe antiromanesti ,Iohanis a acaparat prin mijloace obscure , justiatia, o parte din institutiile de forta , guvernul , parlamentul si o parte din presa /tv prin care manipuleaza cu nerusinare , a indatorat tara cu miliarde de euro facand plati aberante la stapanii sai externi pe armament s.a. Continua cu insistenta sa dicteze eliminarea ca si concurenti si sa scoata societatile industriale romanesti de pe piata , transformandu-ne in colonie saracita furnizoare de forta de munca ieftina, exemplu in acest sens este nelegiuirea facuta prin actiunea „sparanghelul” !!!!! Faptele si dosarele penale ,dovedite si relatate pe larg in presa /tv , ale lui Iohanis , au fost ascunse iar justitia ,aservita lui si intereselor straine antiromanesti , fac dosare false la comanda si condamna orice persoana care indrazneste sa se opuna lor si sa-si manifeste intentiile patriotice!!!!!

  10. Cum ce-am produs? Genocid in randul romanilor. Si nu numai in 6 ani. Tot timpul. Incepand cu Scultelnicu Anda Maria, Vasile, Elena-Maria si Anca Iliut si si terminand cu ultimul mort din spitalele COVID ori de la vaccinurile ucigase.

    • Am halit doua prajituri govno mari cat roata calului , una la 12:4 si alta la 13:09 , mi-au fost oferite cu marinimie de Raionul Tiraspol si n-am putut sa le rsfuz , le-am bagat imediat la mat . Asta e meseria mea zilnic : sa tai frunza la caini , sa injur Presedintele Romaniei si sa halesc galeti cu borhot uman de la salubritate pentru a supravietui in existenta asta mizerabila in care m-a aruncat propaganda stalinista . Imi port crucea , din iarna viitoare oricum nu mai ies si mi-am pregatit teleportarea pentru intalnirea cu tatuka Iosif !

  11. Asta se întîmplă cînd un revizor se crede Frederic cel Mare?Alt revizor s-a crezut, poet național, și i-a ieșit?

  12. Kostika Fanica , Raionu mi-a dat scris sa-ti zic asa : Gogol nu era revizor , a scris o piesa de teatru de comedie , Die Alte Fritz ( Batranul Fritz ) , regele soldat a fost educat de madam Montbail , n-ai cum sa compari secolul XVIII cu secolul 21 , doar daca esti scrantit . Io cred ca nu ti-a iesit , vezi , daca te cheama sa intri sub masa la Raion , io , vrabiuta ta iubitoare , te-am pus in garda , dihorule sarmant …..

  13. Nu trebuie să fii trădător pentru a pierde un neam; e suficient să fii nepriceput.”

    N.Titulescu

    • Se 30 de ani am avut numai ”priceputi” la guvernare , d-aia suntem unde suntem ”. N. Flamanzescu

  14. kostea sugiuc mancurt globalist
    Stoarfa nebuna,rea si imputita
    Nazi bolnav din gloata rezist
    Potaie cu bale in rele prostita

    Scoti capul si racai cu coltii la vie
    Cand vezi ca stapanii iti sunt atacati
    Cum altfel doar ei iti arunca si tie
    Trei oase cu carne si un rest de carnati

    Esti lepadatura ce si strange parintii
    De gat cand nu spun la fel cum spui tu
    Apoi sari la dansii rupandu i cu dintii
    Ca nu -s globalisti sau nazi sau Gnu

    Tu lepra din neam leproid criminal
    Care cu ura ne au ucis strabunicii
    Legandu i cu franghii in urma la cal
    Si tarandu i in mendrele fricii

    Insirat ati bojogii si matele lor
    Prin tina si bulgari ,pe camp cu pietroaie
    Raportandu i apoi la stapanul decor
    Alogen cu simtire de paie

    Din astia esti tu taratura Sugiuk
    Satana rezist cu sclipiri schizofrene
    Dihanie roasa urat matracuc
    Iesit din transei si ravene

  15. M-ai ghicit , si sa fac , bre , daca ase zisi Raionu , am loc di intors ?

  16. Saraca literatura / e la mare-ncurcatura / cu poeti de-adunatura / si critici de umplutura / pe lumea asta-s multi poeti / si mici si mari , si flecusteti / a face-un vers ce bine suna / nu-i sta oricui la indemana / cica unul din poeti / scrie Doamne din dispret / fereasca-ne Dumnezeu / tot asa-l citesc si eu / sar porumbii in ciurele / si in jur , poeti cati vrei / cei mai multi SCOT FLORICELE / prea putini scot si scantei / va-ncredintez- citand pe cei mai buni / ca toti poetii lumii sunt nebuni / CITINDU-VA , RECTIFIC DRAGI BAIETI / NU TOTI NEBUNII LUMII SUNT POETI .

    • Se stie , am carnet cu dunga rosie , Raionu are mare incredere in mine ….

  17. Mai mult renumele de el, vezi Doamne ca daca ne conduce un sas, o sa depasim Germania, da cu domnul nu s-a putut, ca deh…mai mult la statiunea mea, partia mea, si apoi cheama o gashka de lingai, sa treaca la treaba, ghiciti voi care
    Si dolce far niente se plateste , si inca bine de la Buget, prostii, care e multi plateste

  18. Io NU SUNT ROMAN , fac parte din gasca de lingai de pe malul stang al Nistrului , chiar acum am halit un galbejit din fundu curtii ….hihihihihi

  19. Ce putea a produca acest penal Cocotat la varful statului ? cu 45 Dosare penale la activ( record mondial bun pt. Cartea Recordurilor ),intre care unul cu grup infractional organizat,dovedit in Instanta cum a vrut sa se faca stapan pe un imobil al statului cu acte false. Bai cocotatule,da inapoi statului cei 360.000 de Euro pe care I-ai furat chirii necuvenite incasate cu obraznicie pe imobilul statului.Acest hotoman a infiintat pe cand era primar la Sibiu FGDR-ul reusind printr-o lucratura,cu ajutorul a doua judecatoare infractoare cerceatate penal la SIIJ (deaia insista sa fie desfiitata SIIJ )sa se revendice ca urmas-succesor al GEG,Grupul etnic german nazist-fasciist.tApoi FGDR-ul al carui presedinte era si mai este Iohanus,s-a facut stapan cu aprobarea primarului Iohanus pe mii de imobile,propietatile evreilor trimisi sa fie ucisi la Auschvitz de catre Grupul etnic german organzatie fascista-nazista desfiintata in 1945 la fel ca tot ce fusese infiintat de nazistii lui Hitler. Va dati seama,cum a indraznit sa se faca stapan pe fostele propietati ale evreilor ucisi de nazisti,propietatile nerevendicate fiind trecute in proietatea statului Roman.Si statul Roman tace( ca doar el este Saful statului dupa cum il gratuleaza toantele dela TV,dela ziare),statul Evreu tace,comunitatea evreilor din Romania tace,organizatiile international ale evreilor tac,ambasada Israelului tace.Probabil le etama sa nu-I trimita Iohanus la Auschvitz.

    • Am mai primit o galeata cu borhot oparit de la Raion , am bagat jumate la mat la 18:19 , cealalta jumate am lins-o mai calaie la ora 18:29 , asa imi duc existenta mizerabila de troll stalinist . Ma dezinfectez , urmeaza sa-i ard un muahhh profund la ochiul dosnic maron lui domnul Pielelunga , poate imi umfla si falcile de hamster cu flautul zburlit cu gusa …

  20. bine ca recunosti cotoarba nazista ,bine ca recunosti ce esti Sa stii ca nu numai tu esti trol nazisto stalinist ,il ai si pe iohanus

    • Ip , hap-sarmaua , m-am aplecat dupa posetuta si m-am pomenit cu un stremeleag grosolan de merg de-a busilea ….

    • Asta nu-i decat un schelet in dulapul serviciilor
      O apa ce se revarsa din rezervorul de wc

      • Sunt un schelet stalinist pitit in hazna , ma infrupt de zor si scot capul doar sa respir , noaptea asta raman aici confortabil , ma simt ca la sauna …..hihihihihi

  21. Comisarul.ro , astazi , 20 februarie 2021 , ora 21:06 : ” SE ALEGE PRAFUL DE FURTISAGURILE LUI DRAGNEA , FERME , CLADIRI SI TERENURI SCOASE LA VANZARE DE EXECUTORI ” Ferma Lita -terenuri si cladiri pe 16 hectare , pret de pornire al vanzarii = 330.075 euro , Sediul TelDrum din Turnu Magurele = 143.325 euro , Teren intravilan si constructii Lunca – 29.384 mp si 8 cladiri = 105.975 euro , fara TVA , Teren intravilan si constructii in Slobozia Mandra – 14.043 mp si 12 cladiri = 30.825 euro , Moara Saelele , Brutaria Saelele , Terenuri forestiere in localitatea Plopii Slavitesti etc. LICITATIA VA AVEA LOC VINERI , 26 FEBRUARIE 2021 , pentru bunurile neadjudecate se va organiza o noua licitatie pe 5 martie 2021 .

  22. Stai stai ca se va incepe recuperarea caselor furate de la evreii din Sibiu de catre fatalau cu organizatia sa nazista

    • Iar m-au sodomizat in crucea noptii -(0:32 ) doi nazisti in boschetii din spatele garii Tiraspol , si-au recuperat ceasurile si portofelele pe care le sutisem si mi-au aplicat o corectie sora cu moartea .

  23. XY esti un geniu,felicitari,sant mandru ca am un asemenea compatriot.Incet incet vom scapa de lepre cum am scapat si de Ceausescu!!

  24. Eu sunt XY , geniul mancurt , Kostea Sugiuk Tiraspol , imi vine inspiratia de la lichidul de frana scurs din molotov , daca imi da Raionu premiu ma imbat cu ulei de baie . Primesc suturi in dos cu nemiluita , mereu sunt dat pe usa afara si io intru din nou pe geam .

  25. Spumega sugiuk de furie L ati calcat pe coada domnule sau doamnaxy!Da ti i inainte sa fiarba borhotul in el Drogatul este si nebun!

    • Da , m-am drogat cu mitilic , spumeg de furie ca handralaii astia doi nu-mi slabesc falcile si rozeta , fierbe borhotul in mine si-mi patineaza gingile , am sa sun ambulanta sa ma reinterneze in ospiciu , e rau vagabond prin boscheti , mai bine la dilibaul din str. Gvardinskaya nr.9 . Daca nu vine ambulanta mai repede precis ma ia cu dricul ….

  26. Te ai drogat cu ,,mitilic”
    Fite ar limba la buric
    Fite ar mutra n puscarie
    Stoarfa proasta si zurlie

    Haimana cu cap de cuc
    Taratura de Sugiuk
    Boschetar din diribau
    Cap umflat de porcalau

    Handralau spumegator
    japita si urlator
    Progresist cu cap patrat
    Si rezistoid capsat

    Ai noroc ca nu te stiu
    Scarnavie cu chipiu
    Securistoid jegos
    Cu gandire de lepros

  27. Te faci ca nu ma cunosti ? Poetule ratat , nu ti-am doftoricit io durerile din ciubarele flautului zbarlit in boschetii din spatele garii Tiraspol ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger