Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Trupa Impact se transforma in Mayer Vira & Kristina. Asculta noul single, “City of Love”!

Trupa Impact se transforma in Mayer Vira & Kristina. Asculta noul single, “City of Love”!

Autor:

Mayer Vira & Kristina s-au identificat multi ani cu una dintre cele mai longevive si active trupe din Romania: Impact. In 2012, acestia vin nu doar cu o noua piesa, ci si cu un rebranding total.

 

impact 300x240 Trupa Impact se transforma in Mayer Vira & Kristina. Asculta noul single, “City of Love”!Impact se transforma in doua proiecte solo, Mayer Vira & Kristina, pastrand aceasi formula in activitatea concertistica, dar implicandu-se totodata si in diverse alte colaborari. City of Love este primul single sub aceasta noua prezentare, Mayer Vira & Kristina, reprezentand, de fapt, single-ul de debut al lui Mayer Vira, in colaborare cu Kristina, aceasta fiind si compozitorul noii piese.

“Single-ul City of Love ne reprezinta in totalitate si suntem convinsi ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amandoi suntem persoane care emana tot timpul energii pozitive si cred intr-o singura religie: dragostea”, declara Mayer Vira.

City of Love este o gura de aer proaspat pe scena muzicii romanesti, cu Kristina in prim plan, care isi arata la capacitate maxima calitatile vocale, insa ascunde si o poveste in spate. “Noul single te indeamna sa visezi la un loc in care oamenii se respecta si se ajuta reciproc; un loc in care invidia, rautatea si indiferenta nu exista. Acest loc este destinat celor care vor sa simta ca apartin unei societati normale, in care oamenii isi doresc o lume mai buna, gandesc frumosc si simt mult”, spune Kristina.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!