Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Trucuri pentru a castiga bani din pariuri

Trucuri pentru a castiga bani din pariuri

Autor:

Amatorii de pariuri, care se multumesc cu castiguri mici, dar constante, pot apela la o schema pe cat de simpla, pe atat de eficienta.

 

istock all sports images 300x202 Trucuri pentru a castiga bani din pariuri

Cine nu-si schimba metoda de pariat are mai multe sanse de castig

Marea iluzie a impatimitilor de pariuri este ca pot castiga sume imense investind sume mici. Din acest motiv, fac mai multe greseli, cum ar fi: includerea unui numar mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinatii cu sanse foarte reduse de castig, dar care au cote foarte bune.

Fotbal cu risc scazut

Daca ati ales sa pariati la fotbal, ideea de baza este sa incercati sa obtineti o cota 2, care sa dubleze suma pariata si din cat mai putine meciuri. De asemenea, ideal ar fi sa alegeti doar meciuri dezechilibrate, unde joaca echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). De obicei, la un astfel de meci echipa favorita are o cota de 1,3 -1,4. Pentru a tine evidenta ar fi bine sa faceti o lista cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii si sa analizati partidele pe care urmeaza sa le joace. Nu mentineti aceleasi echipe mai mult de doua meciuri consecutiv!

Regula 7 din 10

Intotdeauna este indicat sa pariati aceeasi suma pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, trageti linia si vedeti care este rezultatul. Potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies castigatoare. Sa presupunem ca mizati 100 de lei pe fiecare bilet. Dupa zece bilete, ati cheltuit 1.000 de lei. Daca 7 bilete pe care ati pariat 100 de lei ies castigatoare, atunci veti castiga 1.400 lei.

Nu schimbati metoda de pariat

Exista cateva trucuri de care pariorii ar trebui sa tina cont daca vor sa aiba profit. Unul din acestea ar fi sa nu-si modifice metoda de pariat, sa nu adauge echipe in plus pe bilet, chiar daca meciurile respective par extrem de tentante. O alta regula ar fi ca pariorul sa nu-si modifice biletul cand ajunge la casa de pariuri: sa parieze doar ce a gandit acasa. De asemenea, sa nu parieze suplimentar, sa nu mai puna si alte bilete in afara celui stabilit acasa. Doua-trei bilete pe saptamana sunt suficiente, nu trebuie sa cautam sa punem extrem de multe pariuri, chiar daca respectam metoda de a paria doua meciuri pe bilet.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!