Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Tamara Buciuceanu Botez primeste o stea pe Walk of Fame

Tamara Buciuceanu Botez primeste o stea pe Walk of Fame

Autor:

Actrita Tamara Buciuceanu-Botez va primi, duminica, o stea pe Walk of Fame (Aleea Celebritatilor) din Bucuresti, in semn de pretuire a intregii sale cariere in teatrul si filmul romanesc. Indragita actrita, cunoscuta drept “doamna comediei romanesti”, a implinit de curand 82 de ani.

 

tamara buciuceanu 300x225 Tamara Buciuceanu Botez primeste o stea pe Walk of Fame

foto: ziare-pe-net.ro

Tamara Buciuceanu Botez va avea o stea pe Walk of Fame, in Piata Timpului din centrul Capitalei, acolo unde si alte mari personalitati ale teatrului si cinematografiei romanesti isi au trecute numele, ca recunoastere a contributiei lor la cultura autohtona, potrivit Mediafax. Printre acestia, ii amintim pe Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea si Maia Morgenstern.

De-a lungul carierei sale de peste 50 de ani, Tamara Buciuceanu a jucat in piese si filme celebre – fiind indragita pentru rolurile din “Coana Chirita”, “Cumetrete” ori “Scaunele” sau seria Liceenii. Tamara Buciuceanu Botez a primit numeroase premii, printre care cel pentru intreaga cariera, la Festivalul International de Film Transilvania, in 2008.

Din aceasta toamna, Tamara Buciuceanu va urca din nou pe scena, la Teatrul Bulandra, in piesa “Mamouret”.

 

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!