Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » SOCANT! Ioana Popescu batuta si abandonata in baie!

SOCANT! Ioana Popescu batuta si abandonata in baie!

Autor:

Pozele in care Ioana Popescu apare batuta si abandonata in baie, pe marginea cazii au fost primite intr-un mod misterios de redactia publicatiei online STL.RO. Desi initial s-a crezut ca fi o alta “prezentare” excentrica a Ioanei, se pare ca exista multe semne de intrebare: Reporterii STL.RO nu au reusit sa o contacteze pe Ioana Popescu!

 

foto socant ioana popescu 278x300 SOCANT! Ioana Popescu batuta si abandonata in baie!

Ioana Popescu

Fotografiile in care Ioana Popescu apare in ipostaze socante, insangerata si abandonata, au avut initial scopul unei sedinte foto obisnuite, sedinta foto care se pare ca degenerat. Fotografiile descriu un adevarat tablou dintr-un film thriller, mai ales datorita faptului ca misteriosul fotograf a lasat si un mesaj cutremurator pe peretii baii.

Pentru moment nu se stie daca fotografiile socante cu Ioana Popescu sunt sau nu  doar un mod de publicitate. Pe intreg parcursul zilei de ieri, am incercat sa luam legatura cu Ioana, numai ca ea a fost de negasit. Nu am exclus nici varianta ca intreaga poveste sa fie, de fapt, o startegie de imagine din partea Ioanei mentioneaza reporterii STL.RO

Vezi mai multe fotografii cu Ioana Popescu


2 comentarii to SOCANT! Ioana Popescu batuta si abandonata in baie!

  1. Eduard

    E falsa toata stirea, in primu rand daca stai sa te uiti la pozitia corpului e una nefireasca pentru cineva injunghiat si apoi daca era asa de atunci politia ar fi facut vreo ancheta si tot ar fi gasit-o.

  2. Eduard

    Nu asa sta o femeie injunghiata e totu fals.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!