Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Recomandari TV – Ultimul imparat

Recomandari TV – Ultimul imparat

Autor:

Un film care nu trebuie ratat! “Ultimul Imparat “ este povestea adevarata a lui Aisin-Gioro Pu Yi, cel din urma imparat din dinastia Chineza Ching.

 

Cine  Star, 22.00

il ultimo imperatore 198689l 300x197 Recomandari TV   Ultimul imparatUltimul imparat

Regia: Bernardo Bertolucci

Cu: Joan Chen, John Lone

Un film care nu trebuie ratat! “Ultimul Imparat “ este povestea adevarata a lui Aisin-Gioro Pu Yi, cel din urma imparat din dinastia Chineza Ching. Incoronat la frageda varsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni si fortat in final sa abdice, Pu Yi sfarseste in obscuritate, un simplu cetatean al Republicii Populare. Un film de o splendoare vizuala unica, o fascinanta calatorie intr-o alta lume, „Ultimul imparat” a castigat noua premii Oscar, invingand la toate categoriile la care a fost nominalizat.

Digi Film, 21.40

snake eyes 546197l 300x203 Recomandari TV   Ultimul imparatOchi de sarpe

Regia: Brian De Palma

Cu: Nicolas Cage

Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City care trebuie sa faca o ancheta la varf, dupa ce secretarul american al apararii e asasinat in timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista. Prietenul sau, comandantul naval Kevin Dunne, caruia i-a fost atribuita sarcina de a-l pazi, se teme acum pentru cariera sa.

TV 1000, 21.00

highway 838711l 300x225 Recomandari TV   Ultimul imparatAutostrada

Regia: James Cox

Cu: Jake Gyllenhaal, Selma Blair

Jack este prins cu sotia angajatorului sau, un delincvent din Vegas. Suparat la culme, barbatul isi trimite cei mai buni oameni sa-l omoare pe Jack. Jack isi convinge cel mai bun prieten, pe Pilot, sa fuga impreuna cu el, nestiind ca prietenul lui nu este chiar cine pare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!