AcasăOldMasterChef, 24 aprilie, editia 6: Bucataria ardeleneasca le-a dat batai de cap...

MasterChef, 24 aprilie, editia 6: Bucataria ardeleneasca le-a dat batai de cap concurentilor!

(foto: ProTV)

La „MasterChef”, editia a sasea, difuzata marti, 24 aprilie, concurentii au avut de gatit preparate traditional romanesti, specifice bucatariei ardelenesti. Ceea ce au realizat competitorii show-ului de la ProTv nu a fost, insa, deloc pe placul celor trei jurati – Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, care au avut comentarii acide la adresa purtatorilor de sorturi „MasterChef”.

(foto: ProTV)

De la varza cu afumatura si mamaliga, bulz si varza cu taitei, la ciorba cu smantana, concurentii de la „MasterChef” au prezentat in fata juriului ce au crezut ei ca e specific bucatariei ardelenesti. In editia cu numarul sase, difuzata marti seara, bucatarii amatori s-au straduit sa prepare, intr-o ora, o farfurie al carei continut sa impresioneze juriul. Insa din ce s-a vazut marti seara, concurentii de la „MasterChef” nu au prea reusit sa faca acest lucru.

Cei trei chefi Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu s-au aratat nu doar dezamagiti, ci si destul de enervati de ce au avut de gustat. „Carnea asta de porc grohaie, daca ma apropii de ea ma musca!”, i-a spus Catalin Scarlatescu unei concurente al carei preparat nu era copt suficient. La randul sau, Florin Dumitrescu s-a suparat pe concurentii ramasi in competitia „MasterChef” ca nu au reusit sa realizeze preparate care sa ii impresioneze si ca au folosi cam mult… mamaliga!

Si uite asa, ceea ce parea o proba simpla si gustoasa s-a dovedit a fi plina de probleme pentru comcurentii care lupta pentru marele premi, de 50.000 de euro, la competitia „MasterChef”, difuzata in fiecare marti la ProTV!

1.193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger