Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Marele compozitor George Enescu omagiat de Google (VIDEO)

Marele compozitor George Enescu omagiat de Google (VIDEO)

Autor:

La implinirea a 130 de la nasterea marelui compozitor si muzician George Enescu, Google isi modifica homepage-ul pentru a marca, omagia acest eveniment. Internautii romani pot admira logoul personalizat de google accesand www.google.ro .

 

George enescu portret Marele compozitor George Enescu omagiat de Google (VIDEO)

George Enescu

Astazi se implinesc 130 ani de la nasterea lui George Enescu. Casa memoriala “George Enescu” din localitatea Liveni din judetul Botosani va gazdui duminica un spectacol de muzica si poezie intitulat “Omagiu lui Enescu”. Totodata, in incinta casei memoriale va avea loc o expozitie de grafica semnata de artista Constanta Abalasei Donosa din Braila.

 

George Enescu, compozitor, violonist si dirijor de frunte, mare pianist si pedagog, Enescu a fost poate cel mai cuprinzator inzestrat si cel mai multilateral muzician contemporan. Din multipla sa activitate, in care s-a afirmat cu egala stralucire, opera componistica reprezinta latura cea mai esentiala si, desigur, cea mai trainica a complexei sale personalitati artistice. Prin muzica sa, George Enescu a sintetizat un proces de creatie anterior, iar de alta parte, a deschis perspectivele dezvoltarii artistice viitoare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!