Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Managerul Spitalului “Sf. Maria” din Capitala, la DIICOT

Managerul Spitalului “Sf. Maria” din Capitala, la DIICOT

Autor:

La cateva zile de cand a formulat o plangere, la Parchet, pe numele actualului ministru al Sanatatii, in chestiunea transplanturilor de plaman, medicul Narcis Copca a ajuns luni dimineata la sediul procurorilor Antimafia, tot pe acelasi subiect.

 

manager Managerul Spitalului Sf. Maria din Capitala, la DIICOTFara sa precizeze exact motivul pentru care s-a prezentat in fata anchetatorilor DIICOT, managerul de la “Sfanta Maria” a tinut sa sublinieze un anume aspect in privinta auditului pe care ar fi urmat sa il faca expertii unei organizatii din afara tarii la spitalul pe care il conduce. “Era chemata- atentie- sa faca un audit neoficial la spitalul Sf. Maria, pentru a alege dintre doua centre aflate in competitie si care doresc acreditarea de transplant pulmonar, in datele de 8 si 9. Evident, era o minciuna, pentru ca noi suntem acreditati si nu suntem in competitie cu nicio alta clinica”, a tinut sa lamureasca dr. Copca.

Ramane de vazut daca medicul va mai face si alte precizari la plecarea de la discutiile cu procurorii.

Va amintim ca respectiva plangere la Parchet a fost formulata dupa controlul facut de Inspectia Sanitara de Stat, in privinta acreditarii centrului de transplant pulmonar.

sursa foto: sanatateabuzoiana.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!