Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Maine incepe Festivalul de la Mamaia. Ce concerte vedem la televizor!

Maine incepe Festivalul de la Mamaia. Ce concerte vedem la televizor!

Autor:

Editia din acest an a Festivalului National de Muzica Usoara “Mamaia” incepe maine cu piesele inscrise la sectiunile “Creatie” si “Interpretare”. Recitalurile sunt sustinute de trupele Iris si Cargo. Festivalul va fi transmis de TVRM Educational si TVRM Cultural, de la ora 20.30

 

festivalul national de muzica usoara mamaia 2011 300x225 Maine incepe Festivalul de la Mamaia. Ce concerte vedem la televizor!Maine este este programat un recital in memoria lui Cornel Fugaru. Lucia Dumitrescu, Nico, Adrian Enache, Marcel Pavel, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Gabriel Cotabita, Mirela si Vlad Fugaru vor interpreta cele mai bune melodii ale regretatului compozitor.

Vineri, dupa sectiunile de Interpretare si Creatie, va concerta trupa Iris. Sambata este programata sectiunea rock „Teo Peter”. In concurs vor intra 10 trupe.

Duminica are loc Gala Laureatilor, urmata de recitalul trupei rock Cargo.

Madalin Voicu va fi presedintele juriului, iar festivalul va fi prezentat de Geanina Corondan impreuna cu membrii trupei Casa Loco.

Marele premiu, un autoturism

In acest an, premiul I are valoarea de 1.500 de euro, cel care va ocupa locul al II-lea va primi 1.000 de euro, iar locul al III-lea valoreaza 500 de euro. Castigatorul marelui trofeu va primi un autoturism.

Biletul de intrare costa 40 de lei, insa exista si abonamente, de 100 de lei, pentru toate cele patru seri de spectacol.

Festivalul national de muzica usoara de la Mamaia va fi transmis de o televiziune care, desi se regaseste pe retelele de cablu,  este urmarita de un numar extrem de restrans de romani.

Editia din acest an a festivalului va putea fi urmarita la  TVRM Educational si TVRM Cultural.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!