Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Irene a facut primele victime. New York-ul, lovit de cutremur inainte ca uraganul sa mature orasul

Irene a facut primele victime. New York-ul, lovit de cutremur inainte ca uraganul sa mature orasul

Autor:

Cel putin 10 oameni au fost omorati pana acum de uraganul Irene. Trei dintre ei au murit in Virginia, inclusiv un baiat de 11 ani. Peste 800.000 de oameni afectati in Virginia. Dupa miezul noptii, a avut loc si un cutremur de 2,9 grade pe scara Richter in apropiere de Altamont, in statul New York.

 

new york irene Irene a facut primele victime. New York ul, lovit de cutremur inainte ca uraganul sa mature orasulPrimarul New York-ului, Michael Bloomberg, s-a adresat oamenilor prin intermediul retelelor de socializare si a mass media: “Uraganul Irene se apropie rapid. Conditiile meteo se vor inrautati in scurt timp. Timpul pentru evacuari s-a scurs. Ramaneti in case!”
Primarul Michael Bloomberg le-a cerut locuitorilor sa ramana in propriile locuinte, adaugand ca este “prea tarziu pentru a mai pleca” pentru cei care nu au respectat recomandarile de evacuare in zonele inundabile.
Transporturile in comun sunt oprite, aeroporturile sunt inchise, mii de persoane sunt evacuate, asa ca New York pare un oras mort.
Magazinele si-au protejat vitrinele cu panouri de lemn, iar newyorkezii s-au inchis in propriile case. Aproximativ 370.000 de persoane au primit ordin de evacuare din partea primarului Michael Bloomberg sa evacueze zonele inundabile din oras, o situatie inedita in New York. Unii dintre ei au parasit orasul, altii s-au refugiat la rude, in hotelurile luate cu asalt sau in cele 100 de centre de primire deschise de primarie.

Si primarul Philadelphiei, Michael Nutter, a declarat stare de urgenta in oras, pentru ziua de sambata, dupa ce uraganul Irene a lovit Coasta de Est. Este prima data, din 1986, cand in Philadelphia este decretata stare de urgenta.

Panica la New York. Primarul le cere locuitorilor sa fuga din calea uraganului, altfel ar putea muri (VIDEO)

SUA, in stare de urgenta: Peste 2 milioane de americani sunt evacuati din calea uraganului Irene

Transporturile in comun suspendate datorita uraganului Irene
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!