Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » (EDU.RO) Notele si rezultatele finale Bucuresti – Evaluarea Nationala 2011

(EDU.RO) Notele si rezultatele finale Bucuresti – Evaluarea Nationala 2011

Autor:

Pe site-ul EDU.RO au fost afisate notele si rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2011 pentru Bucuresti. Elevii bucuresteni conform EDU.RO au primit la Evaluarea Nationala din 2011, 356 de note de zece la matematica si 185 la limba romana.

 

 (EDU.RO) Notele si rezultatele finale Bucuresti   Evaluarea Nationala 2011

Notele si rezultatele finale Bucuresti

Tot pe siteul Ministerului Invatamantului, EDU.RO vedem ca cele mai slabe rezultate la evaluarea nationala s-au inregistrat la proba de matematica, unde 3.736 de elevi nu au reusit sa promoveze. La proba de limba romana, numarul notelor sub cinci a fost de 1.223.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a publicat in cursul zilei de miercuri 29 iunie 2011, pe siteul edu.ro,  rezultatele finale oficiale la testele de Evaluare Nationala. Acestea sunt afisate în functie de scoala si judetul unde elevul a absolvit clasa a VIII-a.

Vezi lista cu notele si rezultate la evaluarea Nationala 2011

La proba de la limba romana din cadrul evaluarii nationala 2011, s-au prezentat 14.380 de elevi. Cei mai multi au avut note cuprinse intre opt si noua, urmati de cei cu note intre noua si zece. La proba de matematica, rezultatele, notele au fost mai slabe. Conform gandul.info elevi din Bucuresti detin recordul national in ceea ce priveste numarul de note de zece primite pentru cele doua probe ale evaluarii nationale din 2011.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!