Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu – FOTO

Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu – FOTO

Autor:

Se intampla in 1995, la celebrul local “Sexy Club”. Lorry era dansatoare, Irinel Columbeanu, consumator. I se spunea Columbeanu de Alcatel si nu platea pentru partidele de sex cu dansatoarele clubului deoarece era prieten cu patronul.

 

lorry sexy club in presa vremii irinel columbeanu georgeta calin foto evz.ro 300x256 Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu  FOTO

Lorry, dansatoare in "Sexy Club" si "laureata a primului campionat de striptease din istorie"

“Daca nu voiam sa mergem in camera de la subsol cu un client, patronul ne batea si ne obliga sa o facem. Existau clienti cu care trebuia sa ne culcam gratis. Erau prietenii patronului. Printre cei cu functii inalte imi aduc aminte de Columbeanu de Alcatel, un procuror si un deputat”, scria, in iunie 1995, Georgeta Calin (Lorry), una dintre celebrele dansatoare de la Sexy Club, intr-o declaratia data la Politie.

lorry sexy club declaratie politie irinel columbeanu georgeta calin foto click.ro 300x114 Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu  FOTO

Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu

Irinel, alias Columbeanu de Alcatel, avea pe vremea aceea doar 38 de ani si frecventa des clubul.

Lorry a marturisit, potrivit click.ro, ca, in afara clientilor “de lux “, prieteni ai patronului, se culca si cu alti oameni de afaceri, pe sume cuprinse intre 150 si 400 de dolari.

Sexy-Club, primul club de striptease din Romania

irinel columbeanu foto httpade4tby.blogspot.com 300x272 Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu  FOTO

Recunoasteti personajul?! In 1995, la "Sexy Club", i se spunea Columbeanu de Alcatel

Pe Calea 13 Septembrie nr. 108-112, se deschidea pe 1 februarie 1992, “Sexy Club”. Stabilimentul a functionat la inceput cu opt stripteuze.

A devenit rapid “locul de pierzanie” preferat al majoritatii VIP-urilor autohtone, pana la inchiderea sa oficiala, pe 22 noiembrie 2005, trecandu-i pragul personalitati de tot felul, de la Irinel Columbeanu la Miron Cozma. Scandalurile din jurul clubului au cunoscut momentul culminant in 1998, cand programul de cabaret includea si scene porno live.

Era inceputul sfarsitului, iar apoi patronul Constantin Constantin a ajuns la inchisoare pentru talharie, port ilegal de arma si proxenitism.


2 comentarii to Dansatoarea Lorry: Patronul ne batea sa facem sex gratis cu Irinel Columbeanu – FOTO

 1. Geisha

  Dar despre generalii din MI si din politie, care au trecut pe acolo, de ce nu vorbiti, domnule Rotman? Incepeti cu Niculae Nitu, zis “Tata Nitu”, fost sef al Politiei Capitalei, ca sa va fie mai usor. Si de ce nu ne spuneti si cine s-a speriat de Costel Constantin, si din ce motive, de i-a facut figura cu arma si i-a inchis pravalia?

 2. Geisha

  Revolta ta, Lorry, este ca o puneai gratis, nu ca mancai bataie, nu? Deh, pasarica, asa e in viata, si batuta, si …, si cu banii luati! Da tu ce credeai, ca acolo este vreo casa de binefacere?Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!