Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ce avere impart sotii Tariceanu dupa divort!

Ce avere impart sotii Tariceanu dupa divort!

Autor:

Potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor, fostul premier Calin Popescu Tariceanu detine un teren intravilan in comuna Sagov – Judetul ilfov, cinci apartamente (patru in Bucuresti si unu in Judetul Constanta) – dintre care trei cumparate impreuna cu sotia sa, Ioana si o casa de vacanta in comuna Snagov – pe care a cumparat-o tot impreuna cu Ioana Popescu Tariceanu.

 

Tariceanu si sotia Ce avere impart sotii Tariceanu dupa divort!

timisoaraonline.ro

Deputatul PNL mai detine sase autoturisme – dintre care una mostenita si o motocicleta. Politicianul are depozite bancare in valoare de 57.195 lei, 967.281 euro si 59. 446 dolari.

Fostul premier are 2.000 de actiuni la BRD – in valoare de 29.400 de lei, 2.975 de actiuni la Atutomotive Trading Service SRL – in valoare de 297,500 de lei, 980 de actiuni la Intervam.S.A – in valoare de 4. 900 de lei, 30 de actiuni la SOPAS – Servicii financiare si leasing SA – in valoare de 300 de lei.

Potrivit declaratiei de avere, Calin Popescu Tariceanu obtine venituri si din inchiriatul unui apartament – care i-a adus anul trecut 32.961 de lei, din vanzarile unor actiuni – in valoare de 112. 946 de lei si dividente – in valoare de 212. 501. Salariul sau anual este de 56.409 lei.

In declaratia de avere a politicianului apar si veniturile sotiei sale, Ioana Popescu Tariceanu, care a obtinut anul trecut 1.070.510 de lei din activitati notariale.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si sotia sa Ioana au decis de comun acord sa divorteze si roaga presa sa le fie respectata nevoia de intimitate in aceasta perioada. Anuntul a fost facut ieri printr-un comunicat de presa.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu divorteaza de sotia sa Ioana
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!