Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Oana Zavoranu are interzis la silicoane

Oana Zavoranu are interzis la silicoane

Autor:

Viata Oanei Zavoranu bate filmul. In doar câteva saptamâni, vedeta s-a despartit cu scandal de Pepe, a anuntat ca isi pune silicoane noi, a recunoscut relatia amoroasa cu politicianul Tudor Ionescu alias Tim, si, mai nou, sustine ca e gravida in doua luni cu iubitul ei.

 

Dupa ce a suferit cinci interventii chirurgicale la nivelul bustului, vedeta a decis sa apeleze din nou la bisturiu si sa renunte la serviciile lui Marek Vâlcu, in favoarea lui Tiberiu Bratu. Renumitul specialist i-a fost recoamandat Oanei de catre impresara ei, Anamaria Prodan, care se declara multumita de silicoanele puse de el. Interventia se pare ca a fost stabilita pentru aceasta saptamâna, insa sarcina i-ar putea da Oanei planul peste cap. Având in vedere ca este gravida in aproape doua luni, operatia este practic contraindicata, intrucât presupune riscuri majore. Reporterii “National” au stat de vorba cu doi medici esteticieni, care au dat verdictul: operatia nu trebuie facuta, intrucât afecteaza fatul. „Substantele de la anestezia generala pot sa afecteze dezvoltarea embrionului in primele trei luni de sarcina. Sfatul meu este ca orice femeie insarcinata sa amâne operatia pâna dupa ce va naste“, a declarat, pentru „National“, chirurgul George Ciolacov. Operatia poate fi facuta si cu anestezie locala, insa, in cazul unor complicatii, se poate ajunge tot la anestezie generala si, in aceste conditii, riscurile sunt sensibil egale. Medicul a tinut sa precizeze ca, din punctul lui de vedere, interventia nu este o solutie pentru o persoana care traverseaza o perioada nefasta, ci doar pentru cineva care isi doreste sa aiba sâni mai frumosi.

*Se poate ajunge la avort*

Marek Vâlcu, specialistul care i-a pus Oanei in repetate rânduri silicoane, sustine ca interventia chirurgicala la sâni este indicata pentru o viitoare mamica abia dupa un an de la terminarea lactatiei. In caz contrar, pericolul este iminent. „In urma administrarii medicamentelor care intoxica fetusul se poate ajunge la malformatii congenitale sau chiar la avort“, a declarat, pentru „National“, medicul Marek Vâlcu. Prin urmare, Oana, vrei copilul sau silicoanele?

*Pepe, audiat la politie*

Dupa ce si-a dat in judecata sotia, din cauza limbajului folosit la adresa lui, si i-a cerut daune morale de 100 000 de lei, el a mai reclamat-o pe vedeta pentru distrugerea apartamentului. In acest scop, Pepe a mers, ieri, la sectia 10 de politie, unde a fost audiat. Lui i s-au luat amprente pentru excluderea din cercul de suspecti, dupa ce a sustinut ca Oana Zavoranu si „alte persoane necunoscute“ au intrat in locuinta lui si au luat mai multe obiecte de mobilier. Mai mult, artistul a spus ca nu ezita ­sa-si actioneze si soacra in instanta, in cazul in care aceasta a incercat sa-i defaimeze imaginea. “Mai are nevoie de bani pentru benzina?”, a fost reactia Marioarei Zavoranu in momentul in care a aflat de intentia ginerelui sau.

Andreea Romaniuc Archip / Ioana NechiforComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!