Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » „Justitia a facut dreptate!”

„Justitia a facut dreptate!”

Autor:

Sotii Columbeanu au asteptat, ieri, verdictul magistratilor cu sufletul la gura. In cele din urma, decizia s-a dovedit favorabila lui Irinel, el primind custodia provizorie a micutei Irina, pâna la pronuntarea divortului. Omul de afaceri s-a simtit indreptatit, marturisind ca a beneficiat de o judecata justa.

 

Dorinta fotomodelului de a se stabili pe continentul lui Columb a fost unul dintre motivele pentru care instanta a acordat custodia fetitei lui Irinel Columbeanu. Dupa experienta de anul trecut, in care micuta a trait o scurta perioada cu mama sa, in Los Angeles, Irina s-a intors dezamagita in tara, plângându-i-se tatalui sau ca nu doreste sa se mai intoarca in America. Se pare ca pitica nu a reusit sa se acomodeze stilului de viata de acolo si nu a reusit sa socializeze cu colegii de la gradinita la care a fost inscrisa. Drept urmare, fetita a revenit traumatizata in România, fiind necesara chiar interventia unui psiholog. Aceasta situatie nu a fost singura luata in calcul de magistratii Judecatoriei Buftea. Lipsa unui domiciliu stabil, dar si faptul ca vedeta nu poate dovedi existenta unui venit concret au fost aspecte decisive in sentinta. Apartamentul din Victoriei, unde obisnuia fotomodelul sa-si petreaca timpul, este de fapt o „donatie” din partea lui Columbeanu, care intentioneaza sa treaca imobilul pe numele fiicei sale. In ciuda verdictului dat, ieri, la Judecatoria Buftea, Monica nu renunta la lupta, fiind hotarâta sa depuna recurs in cele cinci zile pe care le are la dispozitie. In ceea ce-l priveste pe omul de afaceri, el se bucura de prima victorie din „razboiul“ custodiei declansat de Moni, decizia instantei fiind surprinzatoare, pentru ca legile din România protejeaza mama si copilul. Prin urmare, Irinel poate sa-si ia oricând fetita acasa, la Izvorani.

*Rasfatata cu martisoare*

Vestea ca mezina este in grija tatalui a fost bine primita de anumiti membrii ai familiei Columbeanu. Multumit ca va avea acces oricând la nepoata lui, tatal lui Irinel, asteapta cu nerabdare sa se incheie intreaga poveste, pentru a da frâu liber sentimentelor.„Pâna nu se incheie totul, pâna nu se termina divortul, nu sunt linistit. Sa fie sanatosi cu recursul! Am fost si ieri, si azi s-o vad pe Irina. I-am oferit un martisor. O sa mai primeasca un martisor si de la tatal ei”, a declarat Ion Columbeanu pentru ziarul „National”.

*„Irina e «barbata»!”*

Verdictul magistratilor nu a facut decât sa-l bucure pe omul de afaceri. El a marturisit, la Pro Tv, ca o va lasa pe Monica sa-si viziteze fiica de fiecare data când va dori, fara sa o restrictioneze. De altfel, in acelasi interviu, milionarul a spus ca, daca va fi cazul, isi va lasa fetita sa locuiasca in apartamentul din Victoriei, impreuna cu bunica ei Veronica, mama Monicai.„Justitia a facut dreptate, nu a fost oarba! Voi tine cont de interesele Irinei, care primeaza. Pe aceasta cale o rog si pe Monica sa gasim un echilibru. Irina e «barbata»!Trebuie sa gasim o solutie in asa fel incât sa nu o zguduim pe fiica noastra. Este exclus ca Irina sa se intoarca in America!”, a declarat Irinel Columbeanu la stirile Pro Tv.

Ioana Nechifor
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!