Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Vanghelie se pregateste in secret pentru Capitala

Vanghelie se pregateste in secret pentru Capitala

Autor:

Marian Vanghelie si-a serbat, ieri seara, implinirea a 43 de ani, intr-un cadru restrâns, inconjurat doar de prietenii apropiati si angajati din cadrul Primariei Sectorului 5. Desi in ultima vreme, politicianul a stat departe de scena publica a politicii românesti, Marian Vanghelie se pregateste in secret pentru batalia electorala ce se va purta pentru Primaria Capitalei, lucru despre care s-a vorbit in soapta si in timpul onomasticii.

 

Petrecerea data de edilul sectorului 5 a avut loc intr-un cunoscut restaurant din Bucuresti si a fost onorata cu prezenta unor lideri de frunte din PSD. Printre acestia s-au numarat Mircea Geoana, Ion Iliescu, Ioan Rus sau Cosmin Gusa, dar si numerosi oameni de afaceri printre care si Elan Schwartzenberg. Meniul petrecerii a fost asigurat, in intregime de Mircea Dinescu, care a pus la bataie cele mai bune produse ale lui de la Cetate.

*Lovitura de imagine*

In ceea ce priveste surpriza pe care o pregateste edilul sectorului 5, speculatiile au pornit de la o declaratie facuta recent de acesta. „Vedem ce spun sondajele. In functie de asta voi afla daca voi candida la 5, la Bucuresti, daca il sustin, in ultima instanta, pe Oprescu”, declara, in urma cu câteva saptamâni, Marian Vanghelie. Cum insa nimeni nu mai crede in povestea cu sondajele, primarul de la 5 a decis ca este mai bine sa se ghideze dupa principiul „ce-si face omul cu mâna lui, e sfânt”. Astfel, potrivit ultimelor zvonuri pe tema, Vanghelie se antreneaza intens pentru localele din 2012. Firme de consultanta, prezenta din ce in ce mai activa pe site-urile de socializare, vizite externe mediatizate corespunzator, aparitii TV alaturi de familie etc.

*Curat independent!*

In timp ce Vanghelie se reinventeaza, actualul primar general Sorin Oprescu joaca la doua capete: accepta sprijinul PSD, dar continua sa se proclame independent. “Inca o data, asa cum a fost si intr-o discutie foarte scurta, ochi in ochi si barbateste, le-am spus, i-am spus domnului presedinte ( Victor Ponta -n.r.) ca sunt onorat daca atunci va fi cazul, ca in calitate de….ma gândesc bineinteles la sondaje si la situarea in esichierul asta electoral, ca sunt onorat de faptul ca a exprimat clar ideea ca alianta, in urma discutiilor cu dl presedinte Crin Antonescu, sprijina aceasta candidatura, spunând foarte clar ca merg in aceasta cursa electorala in aceeasi calitate pe care am avut-o si in 2008: de independent”, a sustinut, nu foarte coerent, ce-i drept, Oprescu.

*Oprescu, sabotat de PDL*

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat, luni, ca reprezentantii PDL incearca sa blocheze proiectele Bucurestiului printr-o “ticalosie” facuta in interesul Elenei Udrea. “Guvernul nu ne-a dat banii prevazuti prin lege pentru RADET, pentru subventia la caldura, asa ca, acum, consilierii PDL vor sa ia banii destinati terminarii Stadionului National si altor proiecte ale Primariei pentru a-i da regiilor pe care le conduc oamenii lor. Iar apoi, Guvernul va lua din banii pensionarilor si bugetarilor pentru a-i da la stadion. De ce fac asta? Simplu: pentru ca Stadionul National sa poarte numele Elenei Udrea, care vrea sa candideze la Primaria Capitalei!”, a spus Oprescu.

(A.M.L.)
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!