Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Marius Stan, probleme in Paradis

Marius Stan, probleme in Paradis

Autor:

Viceprimarul Galatiului, Nicusor Ciumacenco, il acuza pe Marius Stan ca a mintit in legatura cu sumele alocate de la bugetul local clubului Otelul.

 

Desi conduce detasat Liga 1, Otelul Galati are probleme la nivel local din cauza neintelegerilor politice. Viceprimarul orasului, Nicusor Ciumacenco, il acuza pe Marius Stan ca minte in legatura cu sumele alocate de la bugetul local. “Ţin foarte mult la Otelul, ma inclin in fata performantelor ei, dar nu pot sa nu remarc modul in care este folosita de Marius Stan: ca arma pentru a-si satis­face un capriciu personal, cel de a candida la primaria orasului”, a declarat viceprimarul.

*„A mintit!“*

Nicusor Ciumacenco (PSD) si Marius Stan (PDL) au inceput deja campania electorala pentru alegerile locale din 2012, amândoi tintind postul de primar. “Cred ca Marius Stan le datoreaza scuze galatenilor pentru faptul ca a mintit in legatura cu sumele pe care Otelul le primeste. Ii cer sa prezinte scuzele public! Toata stima pentru performantele fotbalistilor si ale lui Dorinel Munteanu, dar atitudinea directorului general pateaza bunul renume de care se bucura clubul”, a mai spus Ciumacenco.

Mihai Koblenko
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!