Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ar da Universitatea pe 20 de milioane €!

Ar da Universitatea pe 20 de milioane €!

Autor:

Craiova a pierdut primul meci oficial din 2011, 0-1 cu Steaua, iar sansele Universitatii de a evita retrogradarea devin din ce in ce mai mici. In cei sase ani de domnie ai lui Mititelu, „Stiinta“ n-a realizat nicio performanta.

 

Ba chiar, in mandatul Mititelu, Universitatea a retrogradat pentru prima data in istoria de 63 de ani a clubului. Deranjat ca la duelul cu Steaua a fost injurat de o parte a publicului de pe arena „Ion Oblemenco“, Mititelu a anuntat la finalul partidei ca este gata sa plece daca i se va oferi un pret „corect“. Finantatorul nu a precizat si suma pe care o cere, dar apropiatii acestuia afirma ca olteanul ar fi avansat cifra de
20 de milioane de euro.

*“Echipa merge inainte“*

„De ce sa ma injure pe mine lumea? Am facut tot ce-am putut pentru binele echipei. Daca e cineva care crede ca poate mai mult, sa vina si mâine… Ca sa plec, trebuie sa vina cineva si sa ofere o suma de bani! Numai unul care-mi demonstreaza ca e mai bun ca mine poate sa preia frâiele Craiovei. Echipa asta va merge inainte, cu mine sau fara mine. Merge din inertie. E prea puternica, Universitatea Craiova nu va disparea niciodata“, a spus, cu lacrimi in ochi, Adrian Mititelu.

*Gigi Becali ar fi vrut 80*

In trecut, Mititelu refuza categoric sa discute despre posibilitatea de a pleca de la Craiova, spunând ca vrea sa faca din Universitatea o traditie de familie, asa cum se lauda Gigi Becali cu Steaua. In
fe­bruarie 2009, contestat de fani si strâns cu usa de DNA, Gigi Becali a anuntat public si el ca ar vinde gruparea ros-albastra: „Nu exista o suma corecta, exista pret de vânzare-cumparare. Eu vând Steaua pe 80 de milioane de euro. Asta e dorinta mea!“.

Flavius Dobrescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!