Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Predica pentru miri

Predica pentru miri

Autor:

Dana Munteanu, sotia omului de trei puncte din confruntarea Sportul – Dinamo, va fi maestru de ceremonii la nunta lui Andrei Margaritescu cu frumoasa Diana Predica.

 

Dupa victoria “câinilor” cu Sportul Studentesc, familiile celor doi dinamovisti s-au reunit pentru a discuta detaliile importantului eveniment din vara. Catalin si Andrei au preferat sa vorbeasca despre fotbal, cei doi colegi dinamovisti având momentan un statut diferit la echipa: Munteanu a marcat golul victoriei in partida cu Sportul, iar “China” a prins doar banca de rezerve. In schimb, sotiile au atacat probleme care le intereseaza mai mult, viitoarea mireasa a lui Margaritescu fiind absorbita total de subiectul nunta.

*Sotia lui „Cap de Zmeu“ a organizat si nunta lui Claudiu Niculescu*

Sotia lui Catalin Munteanu detine o firma care se ocupa de astfel de evenimente, iar Andrei Margaritescu (31 de ani) tocmai se pregateste sa se insoare cu Diana Predica, fosta Miss Pitesti, fata unui fost consilier judetean de Arges.
Evenimentul este programat pentru luna iunie a.c., locatia fiind stabilita la un restaurant din comuna Budeasa, in apropiere de Pitesti. Viitorii soti, care au o relatie de trei ani, au ales ca organizatorul evenimentului sa fie chiar sotia mijlocasului dinamovist, Dana ocupându-se in trecut si de nuntile lui Claudiu Niculescu, Bogdan Patrascu (ex-Sportul, in prezent la Dinamo) si a fostului tenismen Gabriel Trifu.

Mihai Koblenko
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!