Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ion si Nina Iliescu, 60 de ani de la casatorie

Ion si Nina Iliescu, 60 de ani de la casatorie

Autor:

Fostul presedinte, Ion Iliescu, aniverseaza, in 2011, 60 de ani de la casatoria cu Nina Iliescu. Va fi o sarbatoare discreta, fara fast, dupa cum insusi fostul sef al statului a marturisit.

 

Secretul longevitatii mariajului consta in respect si afectiune, sustine presedintele de onoare al PSD, care nu uita sa adauge ca doamna Nina este „vocea cea mai critica din familie in ceea ce-l priveste”. „Insusi faptul in sine (cei 60 de ani de casnicie – n.r.) arata o rezistenta extraordinara din partea ambilor, mai ales din partea ei, pentru ca a fost supusa unui regim de viata care mi-a fost mie impus. Si n-a fost simplu. Dar asta a aratat taria afectiunii noastre care ne-a tinut alaturi”, a afirmat Iliescu, intr-o declaratie acordata Agerpres. El a tinut sa precizeze ca aniversarea se va face in familie, deoarece sotia sa „nu este prea amatoare pentru manifestari publice”. Daca doamna Nina s-a remarcat intotdeauna prin discretie, Ion Iliescu a mai scapat, din când in când, amanunte din viata de familie. In felul acesta s-a aflat ca Nina este cea care are grija de silueta fostului presedinte (impunându-i un regim alimentar sanatos), dar si ca Iliescu a pus ochii pe ea pentru ca era frumoasa. „Nina era, cu adevarat, draguta, si, mai ales, bine facuta; in scoala a facut sport, era in echipa de volei a Liceului «Iulia Hasdeu», scria Ion Iliescu in 2009, pe blogul personal. Pâna la aniversarea celor 60 de ani de mariaj, fostul sef al statului va sarbatori pe 3 martie implinirea a 81 de ani, prilej cu care isi doreste sa-si pastreze vigoarea, „mai ales intelectuala”.

*Dana si Adrian Nastase si-au reinnoit juramintele in 2010*

Mai putin conservatori decât Ion si Nina Iliescu, Adrian si Dana Nastase si-au serbat nunta de argint ca la carte. Cu preot, biserica, lumânari si martori, plus o petrecere de pomina la clubul Bonton (proprietatea lui Andrei Nastase). Evenimentul a avut loc la sfârsitul lui iulie 2010, Adrian Nastase postând poze si impresii pe blogul personal.

ANA-MARIA LUDATSER
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!