Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Pesedistul Surupaceanu si-a pus pirostriile

Pesedistul Surupaceanu si-a pus pirostriile

Autor:

Deputatul PSD de Gorj Mugurel Surupaceanu a spus adio burlaciei si s-a luat cu acte, cum se spune. Fericita aleasa: Bianca Cojocaru, in vârsta de doar 21 de ani.

 

Când iubirea este mare, ce conteaza vârsta. La moda prin tarisoara noastra, principiul a fost aplicat si de Mugurel Surupaceanu care si-a luat o nevasta cu 20 de ani mai tânara (el 41, ea 21). Bianca, actuala doamna Surupaceanu, l-a intâlnit pe deputatul PSD la un concurs de miss, in timpul liceului. Cum mirele este un ales al tarii, nasul nu putea sa fie decât tot un personaj cunoscut. Mai exact Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia. Dupa ce au spus “da” in fata primarului Florin Cârciumaru (seful lui Surupaceanu pe linie de partid in Gorj), cei doi proaspeti insuratei au dat fuga la Poarta Sarutului pentru o scurta sedinta foto. Cununia religioasa, care a avut loc la Catedrala din Piata Prefecturii, a fost oficiata de Mitropolitul Olteniei, Irineu, in timp ce felicitarile, masa si dansul s-au tinut la insulita de pe Jiu. La petrecere urmau sa participe nume importante ale politicii dâmbovitene printre care Silviu Prigoana, dar si liderul PSD, Victor Ponta.
Dornic sa-si incânte invitatii cu muzica specifica zonei, mirele a adus la nunta cei mai cunoscuti solisti ai “Doinei Gorjului” – Beatrice Bandoiu, Victorita Lacatusu si taraful lui Blondea.

*Burlacii din Parlament*

1. Mihail Boldea – 35 de ani, deputat PDL
2. Robert Negoita – 39 de ani, deputat PSD
3. Catalin Chereches – 33 de ani, deputat independent
4. Nicolae Banicioiu – 32 de ani, deputat PSD
5. Adrian Mocanu – 28 de ani, deputat PSD

(A.I.)
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!