Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Fotbalistul Ashley Cole a impuscat un tânar

Fotbalistul Ashley Cole a impuscat un tânar

Autor:

Fundasul gruparii Chelsea Londra a impuscat un student venit in practica la clubul londonez. Ashley Cole l-a ochit cu o pusca de calibru 22 , cu aer comprimat.

 

Fundasul campioanei Angliei, Ashley Cole (30 ani), a ranit un tânar student venit in practica la Chelsea. Potrivit “News of the World”, Cole nu stia ca arma cu care se juca era incarcata. Incidentul a avut loc saptamâna trecuta, la baza de antrenament a londonezilor. Cole a venit cu arma de calibru 22 la sedinta de pregatire si a inceput sa se joace cu ea, indreptând-o spre Tom Cowan, aflat la un metru si jumatate distanta. Arma s-a descarcat, iar alicele l-au astins pe student, care a fost tratat de sta­fful medical de la Chelsea. “E de neconceput ca un fotbalist din Premier League sa aduca o arma la antrenament”, au comentat ziarele englezesti.

*Au vrut sa musamalizeze cazul*

Tom Cowan este un student in stiinte sportive si face practica pentru un an la campioana Angliei. Oficialii londonezilor au ascuns intâmplarea, dar saptamânalul editat de “The Sun” a fost pe faza. In Anglia, pentru o astfel de arma nu este necesar un permis, astfel ca Politia nu a fost implicata. Numai ca Ronald Cowan, tatal vitctimei, a dorit sa se ia masuri impotriva fotbalistului.

Sebastian Stan
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!