Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Udemeristii sunt amenintati de PNL si PDL

Udemeristii sunt amenintati de PNL si PDL

Autor:

Ţinuti in sah de UDMR, liberalii si pedelistii au lasat deoparte “cântecele de sirena” si au trecut direct la amenintari. In timp ce Mihai Voicu (PNL) ii avertizeaza pe udemeristi ca nu or sa mai pupe guvernare daca nu se rup mai repede de actuala Coalitie, Emil Boc ii preseaza cu un protocol de colaborare.
“Avem in continuare obiectivul de a forma o majoritate parlamentara impreuna cu UDMR, dar nu neglijam ipoteza ca UDMR sa nu doreasca sa paraseasca actuala formula majoritara si in aceasta ipoteza, dupa urmatoarele alegeri, când fara indoiala ca USL va obtine la urne o majoritate parlamentara proprie, doar a USL, ne vom gândi foarte bine daca mai este nevoie de UDMR in viitorul Guvern sau nu”. Asa a sunat ultimatumul dat de liberalul Mihai Voicu, in prag de congres, UDMR-ului. De altfel, nu este pentru prima oara când PNL ameninta UDMR cu excluderea din viitoarea schema guvernamentala. Mult mai temperat, Emil Boc, seful Guvernului si al democrat-liberalilor, le-a amintit maghiarilor ca au de semnat un protocol, evident, tot dupa congres.
Protocol solicitat initial de UDMR si care trebuia parafat in aceasta saptamâna, dar despre care pedelistii nu au mai suflat nicio vorba, transformându-l intr-un bun instrument de santaj. (A.I.)

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!