Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Pe Dani Coman il doare in pix: a dat 10 milioane pe unul!

Pe Dani Coman il doare in pix: a dat 10 milioane pe unul!

Autor:

Portarul Rapidului are ceva probleme cu fanii, dar nu cu banii. Coman tocmai a cumparat un pix de 1.000 de ron dintr-un magazin din Baneasa Shopping City.

 

Dani Coman, un goalkeeper pe care o parte a suporterilor giulesteni continua sa-l conteste – considerându-l tradator dupa ce a ales sa plece la FC Brasov – o duce bine cu banii. Cumva, e si firesc sa se intâmple asa, Coman nefiind interesat in mod deosebit de salariul primit de la Copos, cu atât mai mult cu cât fotbalistul de 31 de ani detine o serie de afaceri profitabile in Pitestiul natal.

*A ales in viteza un model Dior*

Cu câteva zile inaintea startului returului in Liga 1 (Rapidul urma sa infrunte aseara Unirea Urziceni), cel supranumit “Robocop” a mers la un magazin din Baneasa Shopping City, de unde a cumparat un pix Dior, pe care a platit nici mai mult nici mai putin de 1.000 de ron (10 milioane de lei vechi). Fostul goalkeeper al nationalei a facut aceasta achizitie acum, când inca ne mai aflam in sezonul reducerilor, dar dupa viteza cu care portarul Rapidului a fost convins ca merita sa plateasca suma, e clar ca acesta venise chitit sa cumpere produsul.

*Scandal cu galeria*

Dani Coman are in Giulesti un contract de 200.000 de euro pe an, insa se lupta cu Mircea Bornescu pentru locul de titular. Ex-portarul Universitatii Craiova este sustinut de galerie, iar fanii vor ca rivalul acestuia sa plece. De altfel, zilele trecute, Coman a avut un conflict direct cu partizanii lui Bornescu, acestia injurându-l la un meci amical. Pitesteanul a rabufnit la final: “Nu ma deranjeaza ca suporterii ii striga numele lui Bornescu. Din partea mea, cei ce il iubesc pe Mircea sa-si faca tatuaje cu el, sa-si puna postere in camera! Dar sa nu ma mai injure pe mine”.

Sebastian Stan
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!