Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Cum a fost pus Laszlo Sepsi cu botul pe labe!

Cum a fost pus Laszlo Sepsi cu botul pe labe!

Autor:

Poli Timisoara viseaza la titlu, desi multi dintre fotbalisti au buzunarele goale. Unii dintre jucatori au lasat-o mai moale cu pregatirea, cel mai elocvent caz fiind Laszlo Sepsi.

 

Stiind ca nu are rival pe postul lui, Sepsi fiind titular de drept ca fundas stânga, fostul international a tot dat rasol la sedintele de pregatire. Stafful administrativ al violetilor a aflat “strategia” fotbalistului si i-a pregatit o replica pe masura. Patronul Marian Iancu a avut o discutie mai dura cu acesta, punându-i in vedere ca s-ar putea desparti de el in vara daca nu da randament, iar gruparea de pe Bega nu se mentine macar pe locul 2.

*Un sârb, adus pe post de sperietoare*

La jumatatea lunii ianuarie 2011, Poli a obtinut imprumutul lui Nikola Ignjatijevic de la Steaua Rosie Belgrad. Jucatorul, care evolueaza pe acelasi post cu Sepsi, nu intra in vederile antrenorului Robert Prosinecki. Cu alte cuvinte: daca te pregatesti – joci, daca nu – treci rezerva! Contractul sârbului de 27 de ani este unul de imprumut, pe sase luni, cu optiune de cumparare definitiva dupa expirarea acestui termen. Laszlo Sepsi a avut si anumite divergente financiare cu clubul din Banat. La un moment dat, el a depus chiar memoriu pentru a deveni liber de contract. Situatia jucatorului nu a fost comentata de antrenorul Dusan Uhrin, el evitând sa se pronunte asupra problemelor acestuia.

*Batut de Iskandarani cel mic*

Problemele extrasportive ale lui Sepsi au inceput sa apara de la finalul anului trecut. Fotbalistul a fost batut de Rami Iskandarani, fiul „Printului Banatului“. Totul a pornit de la avocata Adriana Ivan, care avea o intâlnire profesionala cu jucatorul Timisoarei. Iskandarani, iubitul avocatei, si-a iesit din minti crezând ca cei doi flirteaza, i-a spart masina, telefonul si ochelarii de soare in parcarea unui mall de pe Bega.

Flavius Dobrescu
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!