Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » PNL intoarce deja dosul PSD

PNL intoarce deja dosul PSD

Autor:

Uniunea pesedisto-liberala s-a impiedicat deja de primul hop: localele din 2012. Alegeri in care PNL si PSD vor merge pe cont propriu in Capitala, deci se vor otânji cu raspundere pentru posturile de primari de sectoare.

 

Dibuind “o unitate de viziuni” intre PNL si PC in ceea ce priveste abordarea localelor din 2012, conducerea ACD Bucuresti a decis sa lase balta fratia cu PSD-ul si sa mearga singura in alegeri. Ca sa salveze cât de cât onoarea Opozitiei unite (in protocolul USL scrie negru pe alb ca Uniunea PSD-PNL-PC va avea candidat comun pentru PMB), penelistul Andrei Chiliman sustine ca decizia este valabila doar pentru sectoare, nu si pentru Primaria Generala. Cum insa intelegerile facute acasa de partide nu se potrivesc cu cele parafate in târgul politic, zvonurile pe tema sustin deja ca PSD-ul vrea sa mearga pe mâna actualului edil, Sorin Oprescu – varianta deloc pe placul PNL si PC.

*Oprescu, atacat la pachet cu Udrea*

Dovada: atacul declansat, avant la lettre, impotriva lui Oprescu (acuzat de “complicitate” cu democrata Elena Udrea): “PNL si PC iau act cu dezamagire si ingrijorare de pasivitatea complice a primarului Sorin Oprescu fata de tentativa Elenei Udrea si a grupului sau de interese politico-financiare de a pune mâna pe toti banii publici ai Bucurestiului prin promovarea asa-numitei Legi a Capitalei”. Adica legea prin care primarii de sectoare sunt deposedati de orice competente, prin urmare cine are primarul general ia tot potul. Lucru pe care actualii primari de sectoare Andrei Chiliman si Cristian Popescu-Piedone nu pot sa-l accepte, mai ales ca nici nu-i bântuie certitudinea vreunei victorii la viitoarele locale. (S.B.)
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!