Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » „Câinii“ s-au urcat in Mitsubishi

„Câinii“ s-au urcat in Mitsubishi

Autor:

In ianuarie a.c., reprezentanta firmei Honda, cu care FC Dinamo se afla in parteneriat, a anuntat clubul ca reziliaza contractul. Oficialii au pierdut, astfel, cele 8 masini puse la dispozitie de sponsor.

 

La doar o luna de la sistarea contractului cu Honda Trading România, Nicolae Badea a facut rost de o alta colaborare de acest gen, si tot cu o firma japoneza. Este vorba despre Mitsubishi, sigla firmei constructoare de masini urmând a aparea imprimata pe tricoul de joc al echipei, dar nu frontal, acolo unde troneaza numele companiei de telefonie mobila Orange. Contractul a fost semnat pe durata a doi ani, Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, sperând ca pe durata derularii acestuia sa gaseasca cele mai bune formule de colaborare, in traducere libera mai mult de 8 masini pentru club. Parteneriatul a fost semnat intr-unul dintre show-room-ul Mitsubishi din Capitala, iar reprezentantul firmei nipone, Daniel Antor, n-a mai primit un tricou personalizat, pentru a se evita momentul penibil de la precedentul eveniment – vezi scandalul legat de numarul purtat de regretatul Catalin Hâldan.

*Honda a rupt-o din cauza Biancai Dragusanu*

Se zvoneste ca ultimul parteneriat auto al FC Dinamo a cazut nu neaparat din pricina hotarârii Honda de a diminua pierderile, ci mai degraba din cauza Biancai Dragusanu, fosta, actuala sau viitoarea prietena a fotbalistului Adrian Cristea. Concret, asistenta lui Capatos ar fi fost vazuta conducând un automobil Honda, in perioada in care “Printul” ii imprumuta masina cauciucatei sale iubite, iar firma nipona a decis sistarea colaborarii, considerând inacceptabil asa ceva.

*Ando, pe urmele lui Lobont si Andreea Balan*

Interesant este faptul ca antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, are deja un contract de imagine cu Mitsubishi, conducând un Pajero. Tehnicianul este imaginea Mitsubishi Motors de sapte luni, intelegerea urmând sa expire in vara. Un alt fost dinamovist, Bogdan Lobont, a fost imaginea Mitsubishi, acesta venind la antrenamente cu masini de clasa mica, desi parcarea gemea de SUV-uri. In 2004, si cântareata Andreea Balan a ales si ea sa faca publicitate brandului nipon, primind un Colt Cabrio.

Mihai Koblenko
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!