Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » „E cel mai tare de pâna acum!“

„E cel mai tare de pâna acum!“

Autor:

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, crede ca, pe 19 martie, va infrunta cel mai bun adversar de pâna acum, irlandezul Brian Magee.

 

Lucian Bute se pregateste sa-si puna in joc pentru a saptea oara centura de campion mondial, pe 19 martie, la Montreal, in fata irlandezului Brian Magee. „Este un tip inteligent, care stie box. Are multa experienta, loveste cu ambele brate, apreciaza bine distanta si pune presiune. Stilul sau seamana putin cu al meu. Uneori se deplaseaza, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am inaintea mea cel mai bun adversar de pâna acum. Brian Magee are incredere in el. A declarat de mai multe ori ca vine la Montreal pentru a face totul ca sa câstige centura de campion mondial”, a spus Bute. Românul se pregateste pentru meciul cu Magee in Florida, cu noul lui preparator fizic, Alain Delorme.

*A treia oara cu un european*

Brian Magee, in vârsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa câstige 34 (24 prin KO), pierzând trei si remizând o data. Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a câstigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase rânduri.

Mihai Koblenko
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!