Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ponta si Udrea, mahala politica

Ponta si Udrea, mahala politica

Autor:

Buni prieteni odinioara, Victor Ponta si Elena Udrea se balacaresc acum in fel si chip. Cei doi tineri politicieni au inlocuit cinele luate-n in familie, la restaurante de lux, cu tiganeli ca la usa cortului.

 

“Regina coruptiei” si “regele proxenetismului”. Cu astfel de apelative s-au gratulat, nu mai departe de ieri, ministrul Turismului Elena Udrea si liderul PSD Victor Ponta. Tonul a fost dat de social-democrat, care a sustinut ca Udrea patroneaza tot ce inseamna coruptia din tara: spagile din vami, evaziunea fiscala, rambursarile ilegale de TVA etc. “Udrea este cea care ii protejeaza pe Falca, Igas si Blejnar si i-a promovat in aceasta perioada. (…) In momentul asta, «Regina» este cea care ii protejeaza pe domnul Blejnar, pe domnul Falca, deci doamna Udrea”, a afirmat Victor Ponta.

*Ba p-a ma-tii!*

Femeie hotarâta, Elena Udrea nu a ramas datoare si i-a intors amabilitatile lui Ponta, sustinând chiar ca pesedistul vorbeste intr-un mod “bolnavicios” despre ea: “Ma pomeneste atât de des in ultima perioada, incât nu poate fi vorba de altceva decât despre o obsesie chinuitoare pe care a dobândit-o in ceea ce ma priveste”. Odata stabilit diagnosticul, Udrea a continuat sa-l atace pe Ponta, numindu-l „regele sexgate-ului pesedist”. “Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. (…) Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism”, a conchis Udrea. Zgândarit in orgoliu, liderul PSD, Victor Ponta, a tinut sa aiba ultimul cuvânt in mizera disputa: „eu vorbesc despre coruptie, Elena Udrea de sex”.

ANA-MARIA LUDATSER / SIMONA BĂDULESCU
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!