Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » „Doi s´un sfert”, fara interlopi in baza de date

„Doi s´un sfert”, fara interlopi in baza de date

Autor:

Toata lumea pare sa se fi pus pe capul celor de la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, a carei desfiintare a ajuns sa fie ceruta pe fata de Igas.
Explicabila deci disperarea celor de la conducerea serviciului secret al Ministerului de Interne de a se da si peste cap, numai sa gaseasca niscai „bombe” informationale cu care sa mai dreaga busuiocul.

 

*„Terminati cu astea!”*

Fostul director Stefan Zaharie Pop, retras intre timp in diplomatie, nu a avut o cariera prea indelungata la sefia DGIPI. Si cu atât mai putin una spectaculoasa, serviciul secret al Internelor neavând mari cazuri deosebite rezolvate. Totusi, Pop are marele merit de a fi revolutionat practic activitatea serviciului, atunci când, spre deosebire de predecesorii sai, a refuzat sa mai fie bombardat cu note informative despre puzderie de politicieni, demnitari, ziaristi sau alte personalitati publice. Sursele noastre sustin chiar ca numarul 1 in DGIPI de atunci si-a pierdut cumpatul si le-a cerut verde in fata sefilor de Divizii, Servicii si Birouri: „Mai terminati odata cu astea si plecati pe strada dupa informatii despre interlopi. Vreau sa stiu tot ce se intâmpla cu clanurile, asta este treaba noastra!”.

*Miloaga de la „Crima Organizata”*

Veteranii sistemului au rasuflat usurati atunci când in locul lui Pop a venit tocmai din Salaj provincialul Cristian Gheorghe Latcau. Numai ca, a naibi fatalitate, acesta a lucrat pe „crima organizata” si a cerut si el sa se dea iama prin lumea interlopa. Adica exact ce nu pot face in prezent agentii Serviciului, care, ocupati cu „bârfele”, au pierdut de mult contactul cu realitatea de pe strada. Ei nu au mai intretinut cum trebuia sursele din rândurile infractorilor, adica si-au neglijat total tocmai fisa postului. Mai mult, dupa „boroboata” cu falsificarea bilantului oficial, ofiterii „Doi s´un sfert” ar avea nevoie ca de aer sa arate ca stapânesc din nou fenomenul infractional, dar pâna si baza lor de date despre clanurile interlope este depasita de mult. Asa ca multi dintre ei au ajuns sa se milogeasca de cei de la „Crima Organizata” sau Directiile de Operatiuni Speciale sa le dea si lor niscai ponturi cu care sa se scoata in fata sefilor tot mai nemultumiti.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!