Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Ruby, minora lui Berlusconi, a mintit: n-a facut sex cu Ronaldo!

Ruby, minora lui Berlusconi, a mintit: n-a facut sex cu Ronaldo!

Autor:

Una dintre “mândrele” lui Silvio Berlusconi, dansatoarea marocanca Karima El Mahrough, alias “Ruby Rubacuori”, a lansat o petarda de presa, afirmând ca a facut sex pe bani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

 

“Am facut sex pe bani cu Cristiano Ronaldo!”, a povestit deja celebra Ruby Rubacuori (18 ani) la o televiziune italiana, marocana precizând ca jucatorul lui Real Madrid a platit-o cu 4.000 de euro pentru o noapte petrecuta impreuna intr-un hotel din Italia. “Initial, am schimbat numerele de telefon. Ne-am intâlnit la o chermeza, pe 29 decembrie 2009, in clubul «Hollywood» din Milano. Dupa trei saptamâni, am decis sa facem dragoste si ne-am luat o camera la un hotel de lux. Dimineata, m-am trezit singura. Am gasit pe noptiera un biletel si 4.000 de euro. Ne-am revazut doua saptamâni mai târziu, in discoteca «The Club» din Milano. Avea un separeu. M-am asezat, mi-am turnat o cupa de sampanie, iar continutul i l-am azvârlit direct in fata. Apoi m-am ridicat si i-am aruncat 500 de euro”.

*Pe 29 si 30 decembrie 2009, portughezul a fost la Madrid*

Chiar daca filata si ascultata de autoritatile italiene – vezi afacerea Berlusconi – Ministerul de Justitie nu poate confirma povestea fetei, desi presa din Cizma a cerut lamuriri in acest sens, cu atât mai mult cu cât Ruby era minora la vremea respectiva. Dar ziaristii cred ca Ruby minte, aducând ca probe video imagini de la antrenamentele matinale ale echipei Real Madrid, efectuate pe 29 si 30 decembrie 2009, imagini in care apare si Cristiano Ronaldo. Iar sedintele de pregatire au avut loc la cantonamentul de la Valdebebas, lânga Madrid, astfel ca portughezul n-avea cum sa fie in aceeasi zi in Italia.

Mihai Koblenko
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!