Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Boc a ales: sef de partid si de guvern!

Boc a ales: sef de partid si de guvern!

Autor:

Emil Boc vrea totul, sefia Guvernului plus cea a partidului. Si asta chiar daca unii dintre colegii sai de partid bat mai nou moneda pe recâstigarea increderii românilor cu un nou premier.

 

Pus, pâna mai ieri, sa aleaga intre conducerea Executivului sau gestionarea PDL-ului, Boc a decis ca nu vrea sa renunte la nici una dintre functii. Nu de alta, dar stie ca sansele de a mai fi numit prim-ministru in viitor sunt practic nule. Inlocuirea actualului premier Emil Boc ar reda increderea românilor in Guvern, sustine acum, cu subiect si predicat, Elena Udrea. Confruntate cu o declaratie atât de transanta, laudele aduse de diversi democrati (plus Traian Basescu insusi) lui Boc, pentru curajul de a lua masurile nepopulare menite sa ne scoata din criza, sunt doar apa de ploaie. Sau un epitaf de bonton adresat unui politician trecut deja pe linia moarta.

*Premierul cerseste sprijinul parlamentarilor*

Cei care l-au sters pe Boc din “agenda” lor au insa o mare problema: un premier român nu prea poate fi demis, cazul Tariceanu fiind un adevarat exemplu in materie. Ca urmare, Emil Boc trebuie convins sa plece singur de la Palatul Victoria, lucru cam complicat câta vreme partidul s-ar lipsi bucuros de o asemenea piatra de moara atârnata de gâtul lui la viitoarele alegeri. Ce-i in mâna nu-i minciuna, si-o fi zis Boc in sinea lui, din moment ce nici vorba sa dea vreun semn ca-si compune demisia. Dimpotriva, prim-ministrul care-i incurca acum si pe Basescu si pe democrati incearca in aceste zile sa-i convinga pe parlamentarii puterii sa-l sustina cu ocazia asumarii raspunderii pentru noul Cod al Muncii.

SIMONA BĂDULESCU




Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!