Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Basescu vrea sânge de politisti!

Basescu vrea sânge de politisti!

Autor:

Uite cum s-a mai intors roata! Cam ce a facut Igas cu sefii DGIPI la sedinta de bilant a serviciului secret, a repetat ieri Basescu la sediul Ministerului de Interne. De parca „Blestemul Doi s’un sfert” i-a atins pe mai–marii Politiei, ramasi perplecsi in fata dezlantuirii fara precedent a furiei prezidentiale.

 

Planul de reorganizare a institutiei, la care s-a muncit din greu in ultimele luni, nu numai ca nu a fost insusit de catre seful statului, dar acesta l-a transformat pur si simplu in hârtie igienica. Astfel ca daca mai vrea sa ramâna pe pozitii, conducerea ministerului trebuie sa ofere urgent pe tava câteva caschete de chestori si sindicalisti, atât de dorite la Cotroceni. Si nici macar asa nu se stie daca vor putea fi evitate decapitarile in masa…

*A dat cu bâta!*

De la preluarea functiilor, noua conducere a Internelor si structurilor subordonate a incercat sa gaseasca solutia salvatoare de a impaca si caprele, dar si verzele ministerului. Si astfel a aparut complexul plan de reorganizare, prin care se faceau disponibilizari, dar nu haotic, ci organizat. Plus ca veteranilor sistemului li se oferea posibilitatea retragerii anticipate.
Compromisul trebuia oficializat ieri la sedinta de bilant, dar totul s-a facut tandari in urma atacurilor dezlantuite ale lui Basescu, care a dat cu bâta in balta Internelor. Presedintele a repetat transant ca nu va permite nici o reorganizare, cerând in schimb capete care sa fie zburate din minister. A insistat chiar ca nu va putea fi pacalit de nici o rotatie a „casutelor” din organigrama, astfel ca, pentru urmatoarele sase luni, nu se vor mai efectua transferuri si nu va fi deblocat nici macar un post!

*La mâna SRI-ului*

Pentru ca in aceasta perioada vor avea loc evaluari personale ale fiecarui angajat in parte, de la chestori pâna la ultimul agent! Care nu vor mai fi girate de catre „muribunda” DGIPI, soarta politistilor fiind lasata la mâna SRI-ului, care va avea ultimul cuvânt de spus daca un „evaluat” va fi pastrat, avansat sau dat afara. Dupa ce a facut pulbere Internele putrede de corupti, Basescu a anuntat si urmatoarea tinta a cruciadei anticoruptie, confirmând informatiile prezentate in premiera de „National” cu privire la Garda Financiara. In fine, unul din greii ministerului si-a revenit primul din soc, soptindu-i resemnat unui alt veteran al sistemului „pe dracu evaluare, asta vrea sângele nostru”!

Toni Matei
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!