Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Au semnat pentru carduri, dar au spus adio salariilor!

Au semnat pentru carduri, dar au spus adio salariilor!

Autor:

Fotbalistii ocupantei locului 11 din Serie I au pierdut litigiul cu sefii de la CS Otopeni, dupa ce oficialii au prezentat un act colectiv demonstreaza ca jucatorii au renuntat la restante si au acceptat injumatatirea contractelor.

 

Gruparea CS Otopeni, actualmente in Liga 2, este zdruncinata de inca un scandal. In urma cu câteva luni, “National” dezvaluia faptul ca jucatorii formatiei ilfovene au pariat, inaintea unui meci, sume cuprinse intre 100 lei si 2.000 de lei, cota fiind de 29-1. Se zvoneste ca fotbalistii au fost fortati sa recurga la asa ceva din cauza faptului ca nu-si mai incasasera salariile de mai multe luni.

*Fals si uz de fals*

In decembrie 2010, mai multi jucatori de la Otopeni au depus memoriu la FRF, acuzând restante financiare vechi de mai bine de 11 luni. Paradoxal, litigiul avea sa fie pierdut dupa ce clubul a prezentat la Comisie un act colectiv, potrivit caruia toti jucatorii renunta la restantele financiare (unele chiar din urma cu 4 ani), in plus acceptând si reducerea salariului cu 50%. Fotbalistii recunosc tabelul – vezi facsimil, dar spun ca acesta a fost semnat in momentul când au primit noile carduri de salarii. Spre stupefactia lor, iscaliturile lor au fost “ancorate” la un alt act, pe care ei nu l-au semnat niciodata. Fotbalistii din Otopeni vor sa dea clubul in judecata si cer procuraturii sa se sesizeze, deoarece documentul respectiv este un fals grosolan. Reclamantii au facut deja apel, solicitând expertiza grafologica.

*Porumbacu a amenintat jucatorii*

Presedintele clubului din CS Otopeni, Mugur Porumbacu, este acuzat de fotbalisti ca i-a amenintat in vestiar. „O sa am eu grija de cei care si-au depus memorii. Nu o sa mai vada niciun ban! La ceilalti o sa va fac eu un act separat si o sa va luati toti banii”, le-ar fi spus presedintele celor care au stat in banca lor.
La echipa ilfoveana, majoritatea jucatorilor sunt neplatiti de 8 luni, dar exista câtiva care au restante chiar si de un an. Acestia au depus memorii, deoarece, dupa expirarea a 12 luni, datoriile se prescriu.

Sebastian Stan, Flavius Dobrescu




Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!