Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Gigi Becali a pariat pe Libia

Gigi Becali a pariat pe Libia

Autor:

Finantatorul Stelei afirma ca inlaturarea lui Mouammar Kadhafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta sa recupereze mai repede 90 de milioane de dolari.
Patronul Stelei stie in ce sa bage banii. Una din investitiile sale este pe cale sa-i aduca un profit de 55 de milioane de dolari. “Nu imi fac probleme, in orice situatie imi voi recupera banii. Ba mai mult, cred ca e posibil sa recuperez datoria mai repede intr-un regim democratic, e posibil ca revolutia asta sa ma ajute. Nu aveam o promisiune de la Kadhafi ca va plati, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o suta de milioane”, a afirmat Becali.
La inceputul anului, finantatorul Stelei a spus ca nu este afectat de criza financiara si ca a cumparat o firma care are de incasat creante de câteva sute de milioane de euro din strainatate, din tari precum Libia sau Ucraina. “Am creante de vreo câteva sute de milioane de euro de incasat din strainatate, de la o societate. Uite asa, sunt norocos, am luat o societate cu 35 de milioane de dolari, iar ea are de recuperat de prin Libia, de prin tarile arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo câteva sute de milioane de euro”, a spus atunci Becali. (R.N.)

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!