Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Denisa Nechifor il invita pe Adrian Cristea la ziua ei

Denisa Nechifor il invita pe Adrian Cristea la ziua ei

Autor:

Atacantul Universitatii Cluj a fost invitat sa participe la o dubla petrecere organizata de manechinul Denisa Nechifor.

 

Denisa Nechifor va implini pe data de 10 martie vârsta de 27 de ani. In aceeasi zi, se fac doi ani si jumatate de la nasterea Raniei, rodul dragostei ei cu fotbalistul Adrian Cristea. Manechinul va pleca mai intâi la Paris, impreuna cu fetita, iar la revenirea in tara va da o petrecere de pomina cu prietenii. Printre invitatii Denisei se numara si fotbalistul Adrian Cristea.

*„E tatal copilului, incerc sa-l apropii cât pot“*

Denisa spune ca nu vrea sub nicio forma sa-l indeparteze pe “Print” de copilul lui. „Vom pleca la Paris, la Disneyland, iar când ne intoarcem in tara dam petrecere pentru familie si prieteni. Il voi invita si pe Adrian, mi se pare normal sa-l invit la ziua noastra. E tatal copilului, incerc sa-l apropii cât pot”, afirma blonda pentru ziarul „National”.

*Rania e fan Michael Jackson*

Denisa si-a propus ca, din primavara, sa o dea pe Rania la gradinita si sa-si gaseasca un loc de munca stabil. Fetita lui Cristea stie deja câteva cuvinte in limba engleza, lucru care ii va fi de folos când va merge la gradinita. „Rania e fan Michael Jackson. Stie mai multe cuvinte in engleza, le-a invatat de la televizor. Asculta muzica mai mereu. Rania va merge la o gradinita particulara si va studia si limba engleza. Dupa ce o dau la gradinita, imi voi cauta si eu un job stabil”, a mai spus Denisa Nechifor.

Gabriela Grigoriev
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!