Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Daniela Gyorfi: “Pe Maria am conceput-o in 4 nopti si 4 zile”

Daniela Gyorfi: “Pe Maria am conceput-o in 4 nopti si 4 zile”

Autor:

Solista a nascut saptamâna trecuta o fetita perfect sanatoasa, iar in cursul zilei de ieri reporterii ziarului “National” au surprins-o la Casa de Cununii a Primariei Sectorului 1 Bucuresti. George Tal si Daniela Gyorfi si-au inscris fetita care va purta numele de Maria Gyorfi-Tal.

 

Daniela a suportat destul de greu sarcina, dupa ce, in decursul anilor, a pierdut trei sarcini, insa acum si-a vazut, in sfârsit, visul implinit. Daniela si George i-au facut ieri certificatul de nastere micutei care va purta numele de Maria Gyorfi-Tal. Cântareata a recunoscut ca este foarte superstitioasa de fel si, mai mult, pe perioada sarcinii, Daniela ne-a marturisit care au fost lucrurile care i-au purtat noroc. “Nu am iesit din perechea asta de cizme negre si geaca lunga neagra. Eu sunt superstitioasa, iar aceste lucruri mi-au purtat noroc de la inceput. Si la control tot asa am mers imbracata. Si cu o geanta rosie”, a povestit Daniela, in exclusivitate, pentru ziarul “National”. Interpreta si-a amintit cu placere momentul conceperii micutei, care, de altfel, va ramâne o amintire vie pentru ea. “Am fost la un spectacol la Madrid si acolo s-a intâmplat minunea. Am conceput-o in patru nopti si patru zile (n.r.-râde). A fost o minivacanta pentru noi, eram foarte relaxati si linistiti, chiar duceam dorul de asa zile”, a mai spus Gyorfi.

*Tal schimba scutece*

Daniela nu se poate dezlipi de Maria, iar cel mai mare sprijin il are din partea iubitului, care nu le scapa din ochi pe nici una. “George sta cu mine, doarme cu mine si ma ajuta foarte mult. Maria doarme in patutul ei, dar in camera cu noi. George ma ajuta foarte mult, chiar se trezeste noaptea si ii da biberonul, schimba scutece”, a mai marturisit proaspata mamica. George si Daniela au fixat deja ziua in care va fi botezata Maria, micuta in vârsta de o saptamâna. “Botezul va fi pe 5 mai. La biserica inca n-am vorbit, dar as vrea la o biserica de lânga casa. Il stiu pe preotul de acolo si stiu ca mereu vine pe la noi”, a adaugat solista.

Gabriela Grigoriev
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!